U17 hentede storsejr over AGF i Aarhus

U17 fortsætter med at imponere i dette forår, og lørdag gik det ud over AGF, der blev besejret med 4-0 i Aarhus. Også U19 fik point med hjem fra Smilets By, mens U15 tabte knebent. U14 deltog i tysk turnering med mange internationale storhold. Læs om talenternes weekend her.

U17-ligaholdet tankede igen selvtillid, da de i weekenden mødte AGF i Aarhus. Århusianerne blev besejret med hele 4-0.

U17-holdet har været særdeles formstærkt den seneste måned, hvor der er blevet til fire rene sejre i de seneste fem ligakampe, og holdet har desuden spillet sig i den jyske pokalfinale.

I Aarhus dominerede sønderjyderne kampen fra start til slut. Albert Rrahmani bragte os i front på straffespark efter et kvarter, og Villads Nøhr Birk øgede til 2-0 efter en god halv time.

I anden halvleg var det spil til ét mål, og det var helt fortjent, at William Svendgaard kunne øge til 3-0 med 20 minutter igen, og det blev 4-0 kort efter ved Nicolai Biel på straffespark.

U19-ligaholdet kunne også tage fra Aarhus med point, men måtte nøjes med et enkelt, da vi tabte straffesparkskonkurrencen efter 4-4 i den ordinære spilletid.

Trods en svingende kamp havde vi kurs mod tre point, da vi førte 4-2 ind til kort før tid, men AGF fik reduceret og udlignet i kampens sidste fem minutter – og udnyttede altså momentum til også at tage sejren på straffespark.

Vores mål blev scoret af Benjamin Opanovic, Sebastian Escobar Jensen, Nikolaj Ellegård og Albert Rrahmani.

U15-ligaholdet spillede en fin kamp i Aarhus, men måtte se sig besejret af et mere effektivt AGF-hold. Århusianerne kom foran 1-0 på straffespark efter en lille halv time og øgede til 2-0 i starten af anden halvleg.

U14 deltog i pinsen i en stor international turnering i tyske Bayreuth. På førstedagen blev det blandt andet til uafgjort mod Bayern München.

Bayern München endte med at vinde turneringen foran Hertha Berlin og Aston Villa, mens de unge sønderjyske løver blev nummer fem – foran blandt andre FC Union Berlin og FK Viktoria Plzen.

De næste kampe for U19, U17 og U15 er mod FC København i Haderslev. U19 spiller den 1. juni, mens U17 og U15 møder københavnerne den 8. juni.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder