Strategi

I marts 2022 fremlagde Sønderjyske Fodbold en strategi, der skal styre og udvikle klubben frem mod afslutningen af 2025/2026. Strategien er blevet lettere tilpasset i efteråret 2022 og foråret 2024.

Det altoverskyggende formål for klubben er at øge livskvaliteten i Sønderjylland gennem en stærk og synlig regional forankring. Sønderjyske Fodbold skal være med til at gøre landsdelen attraktiv og tiltrække og beholde god arbejdskraft. Visionen er, at Sønderjyske Fodbold bliver den klub i Superligaen med den stærkeste regionale forankring.

Formål: Vi øger livskvaliteten i Sønderjylland gennem en stærk og synlig regional forankring.

Værdier: Sammenhold, hårdt arbejde, ansvarlighed og ydmyghed.

Vision: Vi vil være den klub i Superligaen med den stærkeste regionale forankring.

Mission: Hele landsdelens klub, som giver vores fans og sponsorer underholdning og konkurrencedygtig fodbold baseret på en sund økonomi, forankret på lokale værdier.

I de seks felter herunder kan du klikke dig videre til hver af de seks elementer i strategien, der tilsammen danner fundamentet for strategi 2025/2026.

Vision

Vi vil være den klub i Superligaen med den stærkeste regionale forankring.

Mission

Hele landsdelens klub, som giver vores fans og sponsorer underholdning og konkurrencedygtig fodbold baseret på en sund økonomi, forankret på regionale værdier.

Formål

Vi øger livskvaliteten i Sønderjylland gennem en stærk og synlig forankring.

Værdier

Sammenhold, hårdt arbejde, ydmyghed og ansvarlighed.