Strategi

I marts 2022 fremlagde Sønderjyske Fodbold en strategi, der skal styre og udvikle klubben frem mod afslutningen af 2025/2026. Strategien er blevet tilpasset i efteråret 2022.

Det altoverskyggende formål for klubben er at øge livskvaliteten i Sønderjylland. Klubben vil skabe et stærkt tilhørsforhold og gøre folk i Sønderjylland stolte. Sønderjyske Fodbold skal være med til at gøre landsdelen attraktiv og tiltrække og beholde god arbejdskraft. Visionen er, at Sønderjyske Fodbold bliver den klub i Superligaen med den stærkeste lokale forankring.

Formål: Vi øger livskvaliteten i Sønderjylland.

Værdier: Sammenhold, hårdt arbejde, ansvarlighed og ydmyghed.

Vision: Vi vil være den klub i Superligaen med den stærkeste lokale forankring.

Mission: Hele landsdelens klub, som giver vores fans og sponsorer underholdning og konkurrencedygtig fodbold baseret på en sund økonomi, forankret på lokale værdier.

I de seks felter herunder kan du klikke dig videre til hver af de seks elementer i strategien, der tilsammen danner fundamentet for strategi 2025/2026.

Vision

Vi vil være den klub i Superligaen med den stærkeste lokale forankring.

Mission

Hele landsdelens klub, som giver vores fans og sponsorer underholdning og konkurrencedygtig fodbold baseret på en sund økonomi, forankret på lokale værdier.

Formål

Vi øger livskvaliteten i Sønderjylland

Værdier

Sammenhold, hårdt arbejde, ydmyghed og ansvarlighed.