Bliv sponsor

BLIV SPONSOR I SØNDERJYSKE FODBOLD

Sønderjyske Fodbold har siden etableringen i 2004 været en klub i konstant udvikling. Klubben har for længst slået sit navn fast på den danske fodbold-scene, og Sønderjyske-brandet er blevet stærkt, velkendt og respekteret i hele Danmark.

Sønderjyske Fodbold er en lokalforankret klub, der stræber efter at give gode oplevelser til landsdelen og gøre sønderjyderne stolte. Vi sætter værdier som ydmyghed, ansvarlighed, sammenhold og hårdt arbejde meget højt, og vi dyrker fællesskabet i hele landsdelen.

En vigtig del af fællesskabet i Sønderjyske Fodbold er vores sponsorer, som er en altafgørende faktor for, at Sønderjyske Fodbold fortsat vil være en betydningsfuld klub i dansk fodbold.

Der er mere end 300 sponsorer, der står bag Sønderjyske Fodbold. Til hver eneste hjemmekamp på Sydbank Park er der op mod 500 gæster i Fuglsang Loungen og i skyboksene, hvor der er rig mulighed for at dyrke både etablerede og nye netværksforbindelser.

Som sponsor i Sønderjyske Fodbold bliver du en del af et stærkt fællesskab omkring fodboldkampene på Sydbank Park og de øvrige arrangementer og events, som vil blive afholdt.

Du får mulighed for massiv eksponering i en klub, som tiltrækker sig stor opmærksomhed både lokalt, regionalt og nationalt.

Vi er sammen om Sønderjyske Fodbold – og som sponsor er du en vigtig del af holdet.

Læs mere herunder om hvilke muligheder du bl.a. har som sponsor i Sønderjyske Fodbold, men husk på dette er kun eksempler, vi sammensætter naturligvis pakkerne, så de passer og giver værdi for jer.

Du er også meget velkommen til at kontakte salgsansvarlig Ulrik ”Buller” Nielsen og direktør Markus Kristoffer Hansen for at høre mere. 

Ulrik “Buller” Nielsen – 28 50 21 21 – un@soenderjyskefodbold.dk

Markus Kristoffer Hansen – mah@soenderjyskefodbold.dk

Sponsormuligheder

Vælg en af mulighederne herunder og læs mere om hver enkelt pakke.

Over 50.000 følgere på sociale medier

Over 300 sponsorer i netværket

35 tv-kampe i 2021/22-sæsonen (3F Superliga)

32 kampe på TV3 Sport og/eller Viaplay i 2022/23-sæsonen

3.607 tilskuere pr. kamp i 2021/22-sæsonen (4.870 i 2018/19 inden corona)

Vores samarbejdspartnere