Sydbank Park

Information omkring Sydbank park til besøgende

Anti racisme– og diskriminationspolitik

Sønderjyske Fodbold tolererer ikke krænkende, racisme, nazisme eller anden diskrimination. Vi støtter op om ethvert tiltag fra DBU, DHF og DIU til bekæmpelse heraf.

Kære fans af Sønderjyske Fodbold og besøgende på vores lyseblå medier.

Vi ser frem til jeres aktive deltagelse, feedback af alle slags og kommentarer til eller om Sønderjyske Fodbold. Vi vil gerne anmode jer om, at I bevarer et respektfuldt forhold til hinanden og Sønderjyske Fodbold på Sønderjyske Fodbolds medier. Personlige angreb og radikale, sexistiske, religiøse eller racistiske kommentarer vil blive slettet øjeblikkelig. 

VI HAR NUL-TOLERENCE og vil på vores hjemmebane til enhver tid bortvise tilskuere, der udøver racistisk og diskriminerende adfærd. Racistisk og diskriminerende adfærd på vores medier samt på vores hjemmebane VIL ALTID MEDFØRE KARANTÆNE. Karantæneperioden vurderes fra sag til sag. I særligt grove tilfælde vil der også blive indgivet politianmeldelse.

Ser/oplever eller bliver man selv udsat for diskriminerende eller krænkende adfærd, så kan man altid gå til vores kontrollørkorps eller vores SLO/fankoordinator, som vil bringe det videre til den sikkerhedsansvarlige. 

Vi accepterer ikke fornærmelser, spam, opfordringer til demonstration af enhver politisk retning såvel som ulovlige eller upassende indlæg i alle former og indhold. Sønderjyske Fodbold forbeholder sig ret til at blokere brugere ved særligt alvorlige eller gentagne overtrædelser af ovenstående.

På forhånd tak – og god fornøjelse!