U14-drengene tager point fra Bayern München

U14-drengene fra Sønderjyske Fodbold/HFK er netop hjemvendt fra weekendens internationale stævne i Bayreuth.

Af Mathias Bang

Holdet leverede flotte resultater og sluttede på femtepladsen til et stævne, hvor flere hold kom langvejs fra for at krydse klinger i den gamle residensby.

I neglebidende tætte og intense kampe præsterede holdet gentagende gange at byde nogle af de store europæiske klubber op til dans.

Første kamp skulle vise sig at være en unødig sløj omgang med et nederlag til følge. Modstanderen fra FC Viktoria Plzen var ganske enkelt mere kyniske foran mål og derfor ikke den ønskede start. vi havde håbet på.

Men i Bayreuth, der jo er kendt for at være operaens og festspillenes by, er intet slut, før den fede dame har sunget. Og sejres sang skulle der til, da holdet kort efter havde slået Western Sydney Wanderers FC fra Australien.

Sejre avler selvtillid, og netop det var der også brug for, da holdet i bedste David og Goliat-stil snart stod ansigt til ansigt med de senere vindere af turneringen fra FC Bayern München. I en højspændt kamp holdt de heroisk kæmpende sønderjyder, som den eneste klub, målet rent imod Bayern og kunne derfor atter sætte point på kontoen.

I sidste ende kunne drengene vigtigst af alt se tilbage på en god og lærerig oplevelse i en turnering, hvor holdet udviste klubbens værdier på fornemmeste vis både på og uden for banen.

En bundsolid defensiv resulterede i ni kampe og blot ni indkasserede scoringer i et stævne med blandt andre Aston Villa, Hertha og Union Berlin må dette siges at være mere end godkendt.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder