Fem grunde til at komme på Sydbank Park onsdag aften

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park onsdag 19.00 mod HB Køge – vi har fremhævet fem af dem her.

Hjemmebanen
Vi kom i den grad i gang på hjemmebanen, da AC Horsens senest blev slået med 5-0. Det var en magisk dag på Sydbank Park, men én sejr gør det ikke alene. Vi skal bygge videre på sejren, så vi sammen kan skabe et fort i Sønderjylland.

Bliver det fem i træk?
To sejre over AC Horsens og sejre over Næstved Boldklub og Kolding IF. Med fire sejre i træk er der kommet fart i hjulene, men vi skal ikke hjem – vi skal videre. Vi sætter alle kræfter ind på, at det også bliver fem i træk.

Velsmurt målmaskine
Efter fem runder er vi det suverænt mest scorende hold i NordicBet Ligaen, og særligt i de tre seneste kampe har vi haft fart på med fire mål pr. kamp i gennemsnit. Kom på stadion og hjælp Peter Christiansen, Mads Agger & Co. på vej mod nye mål.

Fanzonen
Vi opgraderer løbende vores nye fanzone bag stemningstribunen, og onsdag aften kan du som noget nyt prøve Myselfie-hjørnet, hvor du kan vinde en Myselfie til din næste fest. Du kan også bare nyde livemusikken og en Tommy Boy fra kulgrillen, hvis du mere er til den slags.

Aftenkamp i godt vejr
Kalendermæssigt er det sommerens sidste hjemmebanekamp, og der er i skrivende stund også varslet aftensol og 20-21 grader ved kickoff. Med andre ord er det perfekt fodboldvejr, og vi glæder os til at være sammen om Sønderjyske Fodbold igen.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder