DreistStorgaard Advokater er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

DreistStorgaard Advokater, der har seks kontorer på tværs af Danmark, er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor advokatfirmaet har store forventninger til det stærke netværk i klubben.

Sponsorkredsen i Sønderjyske Fodbold vokser støt og roligt, og nu kan vi byde velkommen til endnu et nyt medlem af fodboldfamilien.

DreistStorgaard Advokater er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, og de ser frem til mange store oplevelser på Sydbank Park og gode arrangementer med de øvrige medlemmer af netværket.

– Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag! Med dette motto som rettesnor, er det for DreistStorgaard Advokater en stor fornøjelse at blive en del af den Sønderjyske Fodbold-familie. DreistStorgaard Advokater er en erfaren advokatvirksomhed med seks kontorer på tværs af Danmark. Vi specialiserer os i såvel privat- som erhvervsjura, og vi ser frem til at engagere os på Sydbank Park og i de mange netværksaktiviteter i Sønderjyske Fodbold, siger Johnny H. Madsen, der er advokat og partner i DreistStorgaard Advokater.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at DreistStorgaard Advokater er kommet med på det lyseblå hold.

– Vi er meget glade for, at DreistStorgaard Advokater kan se værdien i at blive en del af sponsornetværket i Sønderjyske Fodbold. De får frem over en synlig eksponering på Sydbank Park, men de bliver også aktive medlemmer af vores sponsornetværk. Vi glæder os over, at DreistStorgaard Advokater trækker i lyseblåt, og vi glæder os til mange store oplevelser sammen på og uden for Sydbank Park, siger Markus Kristoffer Hansen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder