Add-Wise træder ind som samarbejdspartner i Sønderjyske Fodbold

Den sønderjyske rådgivnings- og forretningsudviklingsvirksomhed Add-Wise træder ind som vægtige sponsor og samarbejdspartner for Sønderjyske Fodbold.

– Vi synes, at Sønderjyske-projektet har enorm betydning for landsdelen syd for Trekantsområdet. Det er en vigtig galionsfigur, noget der samler lokalbefolkning og skal bidrage til at skabe vital opmærksomhed og anseelse over resten af landet, som man faktisk er lykkedes med tidligere, og nu i styrket grad med superliga-oprykningen kommer til igen, siger Michael Møller, ejer af forretningsudviklingshuset Add-Wise.

Add-Wise agerer strategisk sparringspartner og marketingpartner for ambitiøse mindre og mellemstore virksomheder med vækstambitioner. Virksomheden er også specialiseret i samhandel med Tyskland.

– Vores stærke tro og overbevisning om, at Sønderjyske som superliga-projekt er vital for Sønderjyllands positive udvikling, gør, at vi nu engagerer os ekstraordinært stort for at bidrage til, at Sønderjyske Fodbold-projektet kan udvikle sig og gro yderligere. Jeg har fulgt projektet under de nye ejere tæt og synes, man har leveret et seriøst og hårdt stykke arbejde, som hele det omsluttende samfund bør bakke op omkring – store som små virksomheder og store og små fans. Vi vil som team være med til at gøre en positiv forskel, siger Michael Møller, der indtil for et par år siden var solokonsulent som professionelt bestyrelsesmedlem og strategiekspert, men herefter udviklede et koncept for især mindre og mellemstore virksomheder.

Add-Wise bliver involveret i idé- og konceptudviklingen for værdiskabelse for sponsorkredsen i Sønderjyske Fodbold. Nogle ting er konkret vedtaget mellem Sønderjyske Fodbold og Add-Wise, andre skal der files og udvikles på lidt endnu, før det er klar til offentliggørelse.

– Michael Møller og hans team har allerede i forhandlingsfasen om en samarbejdsaftale vist ekstraordinært engagement og stor kreativitet. Vi er super glade for aftalen og de værdier, der ligger til grund for deres aftale med os. Vi kommer til at udvikle sammen og løfte projektet på nye, spændende fronter, som mange kommer til at profitere af. Vi tager dog på bedste sønderjyske-manér ét solidt skridt ad gangen – og vi glæder os til at tage mange gode skridt sammen på både den korte og længere bane, siger direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen.

– Add-Wise er en vaskeægte sønderjysk virksomhed med en Aabenraa-dreng bosat i Haderslev ved roret og med kunder i hele landsdelen og et generelt fantastisk stærkt netværk både lokalt og vidt omkring. Add-Wise ser værdien af at have et lyseblåt fodboldhold i Superligaen for alle virksomheder i landsdelen – og den historie vil vi bygge mere på sammen, også med andre sponsorer i Sønderjyske Fodbold. Sådanne partnere vil vi gerne have endnu flere af, siger Markus Kristoffer Hansen.

Add-Wise bliver med aftalen sponsor for Sønderjyske Fodbolds trænerteam og bliver en omfattende eksponeringspakke til del samt del af det stærke erhvervsnetværk.

Add-Wise beskæftiger seks faste medarbejdere og 14 faste freelance-eksperter inden for forskellige fagområder på det kommercielle område.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Markus Kristoffer Hansen på 60154323 eller Michael Møller på 25261500.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder