Vinderen af en bustur er … BNS fra Sønderborg

Når vi tager imod Hvidovre IF lørdag den 29. april, bliver det samarbejdsklubben BNS, der bliver hentet til Sydbank Park af spillerbussen.

Vores samarbejdsklubber har taget særdeles godt imod vores nye initiativ, hvor vi henter spillere og trænere/ledere fra samarbejdsklubberne og fragter dem til vores hjemmekampe på Sydbank Park i den nye spillerbus.

Egen UI og Løjt IF har været de første samarbejdsklubber, der har fået tilbuddet – begge gange efter lodtrækning, da der er stor efterspørgsel på det gode tilbud.

Begge klubber har været meget glade og taknemlige for muligheden, og de unge spillere har fået en stor oplevelse – både på stadion, hvor de er blevet hyldet af publikum, men også i bussen, hvor et par af førsteholdets spillere har stået for underholdningen undervejs på turen.

I fredags var der 16 samarbejdsklubber i bowlen, da vi trak lod om, hvem der skulle have fornøjelsen af spillerbussen til vores kamp mod Hvidovre IF lørdag den 29. april. Det foregik foran over 300 sponsorer i erhvervsklubben på Sydbank Park.

Vinderen blev … Fodboldklubben BNS, som altså kan se frem til at blive fragtet fra Sønderborg til Sydbank Park.

Tillykke til BNS, som vi glæder os til at hylde og forkæle til den næste hjemmekamp den 29. april.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder