U19 varmer op til sæsonen med en sejr over Wolfsburg

Akademiholdene har i weekenden tanket værdifuld erfaring med en række kampe. U19-ligaholdet imponerede med en 3-0-sejr over Wolfsburg.

På fredag tager U15, U17 og U19 hul på sæsonen, når de møder AC Horsens på hjemmebane.

Akademiholdene har som en del af den sidste forberedelse været i kamp i weekenden, hvor de har fået værdifuld erfaring og gode minutter i benene.

Vores U19-ligahold var i Tyskland, hvor det mødte Wolfsburg, og her blev det til en flot sønderjysk sejr på 3-0. Benjamin Opanovic, Sebastian Escobar Jensen og Tinus Olesen scorede målene.

U17-ligaholdet spillede en fin kamp mod Kolding IF, men endte med at tabe 1-2 – her kom Azar Ebrat på tavlen.

U15-ligaholdet var også en tur i Wolfsburg, og her spillede holdet 3-3. Mathias Duborg, William Svendgaard og Benjamin Mujkanovic scorede målene.

U14 fra HFK var en tur i Leipzig, hvor det i den første kamp mod RB Leipzig blev til et 0-2-nederlag i en kamp på to gange 25 minutter. I tre øvrige kampe af 30 minutters varighed var resultaterne 1-1 mod Erzgebirge Aue, 0-0 mod RW Erfurt og et 0-3-nederlag til RB Leipzig.

U13 havde også fornøjelsen af en tur til Wolfsburg, og her var der gode lærepenge at hente, da tyskerne vandt med hele 7-1.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder