U19 og U17 besejrer AGF

U19-ligaholdet vandt 1-0 over AGF, mens U17 spillede 2-2 mod århusianerne og vandt straffesparkskonkurrencen.

Lørdag spillede både U19 og U17 hjemme mod AGF, og det endte med en sejr til begge hold.

U19-ligaholdet hentede en flot 1-0-sejr på det mål, som Olti Hyseni scorede i starten af anden halvleg, da en veludført kontra blev sparket flot ind fra kanten af feltet.

U19-træner Nikolaj Hørby Kjeldsen var efter sejren meget tilfreds med sine spillere og præstationen.

– Sejren var på mange måder en slags forløsning. Vi leverer en gennemført kollektiv indsats igennem hele kampen, hvor alle mand i truppen med rette kan få et klap på skulderen. Alle mand gjorde, hvad der var nødvendigt, og jeg håber, at drengene vil tage den her indsats med sig videre som et benchmark.

– Som en meget positiv bisætning har vi i de seneste kampe givet debut til nogle U17-spillere, som alle har bidraget med en direkte impact på de seneste point, vi har fået. Det vidner om et godt forarbejde, så spillerne allerede nu er klar til at træde ind i en U19-kamparena, siger Nikolaj Hørby Kjeldsen.

U19’s start-11: Benjamin Rasmussen, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Sebastian Escobar Jensen, Anders Bergholt Pedersen, Blend Istrefi, Carl-Emil Iwersen, Magnus Quisgaard Gaunsbæk, Tinus Solomon Gripping Olesen, Matti Geffen, Simon Maass

Reserver: Sebastian Jessen, Anton Hüttel, Dmytro Kosach, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Olti Hyseni, Silas Relsted Gonzalez

Straffesejr til U17

U17-holdet spillede 2-2 mod AGF og vandt den efterfølgende straffeduel. Jakob Lagoni Thorsen scorede til 1-0 midtvejs i første halvleg, mens Anders Raffnsøe Hoeg scorede til 2-1 i starten af anden halvleg. I straffesparkskonkurrencen var sønderjyderne skarpest.

U17-træner Mathias Rahbek var også meget tilfreds med præstationen.

– Jeg er tilfreds med, hvordan vi forsøger at bygge videre på vores rejse mod drømmen om at kunne styre kampene. Vi har perioder, hvor vi har momentum – og perioder, hvor vi i den grad skal stå på tæer for at holde os inde i kampen. Men vi forsøger at holde fast og får også tilkæmpet os et lille overtag til sidst, efter en svær anden halvleg.

– Stor ros til indskifterne – de var med til at gøre en forskel, og de viste, at dem, der slutter kampen, kan være lige så vigtige som dem, der starter den. Nu ser vi allerede frem mod tirsdag, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg, siger Mathias Rahbek.

U17 spiller tirsdag 15.30 hjemme mod FC Nordsjælland. Lørdag den 13. maj spiller U19, U17 og U15 alle mod Silkeborg.

U17’s start-11: William Nyborg, Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Anders Raffnsøe Hoeg, Sebastian Larsen, Dereje Jensen, Refik Avdic, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jakob Lagoni Thorsen, Elias Hjort-Pedersen

Reserver: Asghar Ibrahimi, Mohamed Yahya, Noah Q. P. Nguyen, Jonas Jønsson, Marcus Nukulkit Hansen, Jeppe Klemann

Foto: U19-målmand Benjamin Rasmussen holdt buret rent i sin første kamp for U19-ligaholdet.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder