U19 hentede point for fjerde kamp i træk i 2024

U19-ligaholdet har hentet point i forårets første fire kampe. Fredag blev det til ét point, da AaB tog sejren på straffespark efter 3-3 i Haderslev.

Efter tre clean sheets i træk lukkede U19-ligaholdet tre mål ind i forårets fjerde kamp, men det rakte alligevel til point, da holdet fredag spillede 3-3 mod AaB i Haderslev.

Dermed kunne de unge sønderjyder sætte point ind på tavlen for fjerde kamp i træk i 2024 – denne gang dog kun en enkelt pind, da nordjyderne var skarpest i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Vi spillede en god første halvleg, og det var fuldt fortjent, at vi kunne gå til pauseføring på 2-1. Tinus Olesen bragte os foran efter 10 minutters spil, AaB udlignede kort efter, og Olesen blev dobbelt målscorer efter en lille halv time.

20 minutter før tid fik vi en to-måls-føring, da Anders Bergholt gjorde det til 3-1, og så skulle føringen jo egentligt bare køres stille og roligt hjem, men nordjyderne fik to unødvendige chancer, der blev omsat til mål i kampens sidste ti minutter.

AaB tog livlinen og momentum med sig ind i straffesparkskonkurrencen, hvor de scorede på samtlige fem forsøg, mens vi missede en enkelt, og nordjyderne tog dermed bonuspointet med sig hjem.

U19-holdet spiller igen lørdag den 23. marts ude mod Randers.

U17 spiller først ligakamp igen lørdag den 6. april hjemme mod Esbjerg. U17 brugte weekenden på en træningskamp mod Holstein Kiel, som tyskerne vandt med 2-1.

U15 spiller ligakamp lørdag den 23. marts på udebane mod FC Midtjylland.