U17 led et ærgerligt nederlag i pokalfinalen

U17 havde på fornem vis spillet sig hele vejen til DBU Jyllands pokalfinale, men trods en pauseføring på 2-0 måtte de unge sønderjyder se Hobro IK løfte trofæet.

U17-drengene fra Sønderjyske Fodbold/HFK fik sig en stor oplevelse, da de onsdag aften spillede DBU Jyllands pokalfinale på JYSK Park i Silkeborg.

Desværre endte det i et smerteligt nederlag, som der nok lige går nogle dage, inden de har rystet helt af sig.

Hobro IK endte med at vinde finalen med 3-2.

Det så ellers godt ud ved pausen, da sønderjyderne var foran 2-0 på to fine scoringer af Villads Birk og Albert Rrahmani.

Efter pausen fik Hobro IK hurtigt reduceret og udlignet, og et kvarter før tid kom de også foran 3-2.

Vi jagtede udligningen, og det var tæt på i de døende minutter, da Sebastian Larsen sparkede på stolpen!

Et ærgerligt nederlag, men trods nedturen i anden halvleg skal vi ikke glemme, hvillen fornem præstation det var, at de spillede sig hele vejen til finalen.