U17-holdet rejste sig fra pokalskuffelse og storsejrede i Horsens

U17-drengene viste stærk moral, da de rejste sig flot fra pokalfinalenederlaget ved at vinde med hele 5-0 i Horsens i ligaen.

Det var en slem skuffelse for U17-drengene, da de i sidste uge tabte pokalfinalen til Hobro IK, men det er, når du møder den slags skuffelser på din vej, at du skal vise, hvad du er lavet af.

Du kan gå ned med flaget, eller du kan hanke op i dig selv og give et modsvar.

Og U17-drengene gjorde i den grad det sidste!

Lørdag eftermiddag – under tre døgn efter pokalskuffelsen – skulle de møde AC Horsens i U17-ligaen, og her sendte de unge løver et klart signal om, hvad de er bygget af.

Med vilje, hårdt arbejde, sønderjysk rugbrød og flot fodbold var de klar fra start i udebanekampen.

Allerede ved pausen var vi foran med 5-0 – og det blev også kampens resultat.

Elias Hjort-Pedersen (2), Sebastian Larsen (2) og Sultan Azar Ebrat scorede målene fra det 9. til 38. minut – altså fem mål inden for blot en halv time.

Både defensiven og offensiven var skarp, og derfor endte det med en ny sejr, der var den tredje i træk i ligaen, efter AGF (4-0) og FC København (3-1) var blevet besejret i de foregående kampe.

U15-ligaholdet havde også sat kurs mod sejren i Horsens, da Andreas Holm og Oliver Schumacher Laursen havde bragt os på 2-1, men her fik hjemmeholdet svaret godt igen og hentede en 4-2-sejr.

Mens U19 er gået på en velfortjent sommerferie, har både U17 og U15 én kamp tilbage. Det er på lørdag, hvor OB kommer på besøg. Begge hold spiller klokken 12.30 – U15 i Sydbyen og U17 ved Haderslev Idrætscenter.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder