Torben Clausen A/S er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold

Entreprenørvirksomheden Torben Clausen A/S er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold og håber, at flere virksomheder også vil støtte op om at sikre Superliga-fodbold i Sønderjylland.

Torben Clausen A/S rykker med Sønderjyske Fodbold op i Superligaen.

Entreprenørvirksomheden er tidligere sponsor i klubben, og efter et par år på sidelinjen er de atter tilbage som samarbejdspartner.

Torben Clausen A/S har med glæde fulgt den udvikling, der er sket i klubben de seneste år, og nu ønsker virksomheden at bidrage til, at Sønderjylland kan bevare et hold i Superligaen.

– Hvis vi skal have Superliga-fodbold i Sønderjylland, er det vigtigt, vi alle bidrager til projektet. Sønderjyske Fodbold er på en spændende rejse, og den vil vi hos Torben Clausen A/S gerne støtte op om og være en del af. Vi har fra sidelinjen fulgt projektet og har naturligvis bemærket den positivitet, der igen er omkring klubben.

– Hos Torben Clausen A/S glæder vi os til at invitere medarbejdere og forretningsforbindelser med til kampene på Sydbank Park og til at deltage i de spændende og alsidige arrangementer i netværket, siger direktør i Torben Clausen A/S, Helge Godtfeldt.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, byder Torben Clausen A/S velkommen tilbage.

– Vi er meget glade for, at Torben Clausen A/S igen bliver en del af hele Sønderjyllands fodboldstolthed. Der er heldigvis mange, der har fået øjnene op for, hvor meget værdi det har, at vi har et ambitiøst fodboldprojekt i Sønderjylland, og vi bliver ekstra glade, når tidligere sponsorer kommer tilbage, fordi de kan se, at Sønderjyske Fodbold i den grad er på rette vej, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

På billedet ses Rikke Witt-Frost, Ulrik ”Buller” Nielsen, kørselsleder René Nielsen og direktør Helge Godtfeldt.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder