Tømrermestrene Hansen & Larsen tager med op i Superligaen

Tømrermestrene Hansen & Larsen har igen forlænget sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold, og de håber, at flere sønderjyske virksomheder gør det samme, så vi sikrer klubben et bedre grundlag for Superliga-fodbold i Sønderjylland.

Tømrermestrene Hansen & Larsen har været sponsor i Sønderjyske Fodbold i mange år, og virksomheden forlænger nu sin aftale og tager med op i Superligaen.

De har trofast bakket op også i svære tider, men særligt denne forlængelse har været nem at sætte underskrift på, da der igen blæser positive vinde over Sydbank Park.

– Vi har kæmpe respekt for de nye ejere, der havde mod på at overtage og investere i klubben, da det så sortest ud, og lige som vi selv støtter Sønderjyske Fodbold, kan vi kun opfordre alle andre sønderjyske virksomheder til at gøre det samme. Sønderjyske Fodbold er hele landsdelens fodboldhold, og en fodboldklub på højeste niveau er markedsføringsmæssigt mere end guld værd.

– Både vi vores medarbejdere og familier nyder at komme på Sydbank Park, og vi ser frem til at være til stede, når vi igen får besøg af de helt store hold. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det gør lidt ved stemningen på stadion, når tribunerne er fyldte, og der også er larm fra udebaneafsnittets engagerede fans. Vi håber, vi ses til Superliga-kampene på Sydbank Park og til netværksarrangementerne i Sønderjyske Fodbold, siger direktør i Tømrermestrene Hansen & Larsen, Jacob Larsen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over forlængelsen med Tømrermestrene Hansen & Larsen.

– Vi er meget glade og taknemlige for den trofaste støtte fra Tømrermestrene Hansen & Larsen. De har været med os i både gode og svære perioder, og lige nu glæder de sig lige som alle os andre over, at Sønderjyske Fodbold er tilbage i Superligaen. Det kommer til at give øget eksponering til både klubben og alle vores sponsorer, og vi håber, at endnu flere vil bakke op, så vi sikrer os endnu bedre betingelser for, at Sønderjylland også i fremtiden er repræsenteret i landets fornemmeste fodboldrække, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder