Thomas Nørgaard ser tilbage på en god træningslejr i Spanien

Cheftræner Thomas Nørgaard kan se tilbage på en god træningslejr i Spanien med to gode testkampe og en masse kvalitetstimer på træningsbanen.

Mandag morgen sætter spillere og stab sig i flyvemaskinen i Alicante og flyver hjem til Danmark efter en veloverstået træningslejr i Spanien.

Det gode vejr har givet mulighed for at dyrke detaljerne ude på træningsbanen, og der er spillet to gode træningskampe mod GAIS og Halmstads BK, hvor der var opløftende præstationer i begge kampe.

Cheftræner Thomas Nørgaard kan sætte flueben ved opstartens anden træningslejr og se tilbage på otte gode dage i Spanien.

– Vi tager en masse gode relationer med hjem. Vi har haft en masse gode træningstimer ude på banen, hvor vi har kunnet finpudse nogle detaljer. Vi har haft mulighed for at bringe en del folk i spil, og vi har haft nogle unge med, der har kunnet suge lidt til sig.

– Jeg synes, vi har prøvet nogle forskellige ting undervejs, så den konkurrence, der er i truppen, også kommer til udtryk, og vi har noget at forholde os til. Spillerne gør det ikke nemt at være træner, så det er dejligt, siger Thomas Nørgaard.

Der er nu kun 12 dage til forårspremieren mod AaB i Aalborg, og vi går ind i den sidste del af forberedelserne.

– Nu har vi lige et par dage, hvor vi akklimatiserer lidt, og så vi nogle få træningsdage inden den sidste testkamp i Fredericia. Nu ”deloader” vi en smule og blander kortene til den sidste kamp efter, hvad der er mest hensigtsmæssigt, og så har vi en forberedende uge, og så glæder vi os til at komme i gang med turneringen, siger Thomas Nørgaard.

Den sidste træningskamp mod FC Fredericia bliver spillet fredag klokken 12.00 i Fredericia.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder