Stor opbakning til samarbejdsklubbernes trænertræf

Trænere fra flere af vores samarbejdsklubber var mandag samlet i Aabenraa, hvor temaet denne gang var DBU’s Børnesyn og børnerettigheder i praksis.

Sønderjyske Fodbold havde i mandags inviteret til trænertræf for samarbejdsklubberne, og der var stor opbakning og interesse om temaet, der denne gang var DBU’s Børnesyn og børnerettigheder i praksis.

Det blev en indholdsrig dag, hvor blandt andet DBU Børneklub blev præsenteret, og børnesyn og børnerettigheder blev demonstreret på banen af børneudviklingstræner Niels Dyngby med AaBK’s U10-drenge.

Derudover var der spændende gruppediskussioner om DBU’s børnerettigheder med afsæt i forskellige cases, der beskrev situationer, de fleste børnetrænere ville kunne genkende.

DBU Jyllands børnefaglige rådgiver, Peter Davies, glæder sig over den store interesse for det sønderjyske trænertræf.

– DBU Jylland er glade for den store opbakning, der var til workshoppen. Det gav en god stemning og en god debat om børnesynets mange aspekter. En workshop med høj intensitet både på og uden for banen. Deltagerne var meget engagerede og bidrog til en god debat om børneløfter og rettigheder, siger Peter Davies.

Børneudviklingstræner i Sønderjyske Fodbold, Niels Dyngby, glæder sig over samarbejdsklubbernes engagement og fokus på børnefodbolden.

– I Sønderjyske Fodbold vil vi rigtig gerne bidrage til at skabe sunde og stærke børnefodboldmiljøer i Sønderjylland. Arrangementet viser, at vores samarbejdsklubber også er interesseret i at gøre en forskel for børnefodbolden. Det er vi naturligvis rigtig glade for, siger Niels Dyngby.

På mødet var der repræsentanter fra Aabenraa BK, Rødekro IF, Varnæs/Bovrup IF, Starup UIF, Tinglev IF, Nustrup UF, Bredebro IF, Løgum IF, Tønder SF, og i Sønderjyske Fodbold takker vi for jeres deltagelse.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder