Spillerforeningen: Peter Christiansen er Årets Profil i NordicBet Ligaen

Peter Christiansen behøvede ikke en hel sæson for at overbevise kollegaerne om, at han er Årets Profil i NordicBet Liga 2023/2024.

Pressemeddelelse fra Spillerforeningen.

17 mål og syv oplæg.

Det var Peter Christiansens store bidrag til Sønderjyske Fodbolds succes, inden han i marts som suveræn topscorer i NordicBet Liga blev solgt med øjebliklig virkning til norske Viking FK.

Men selvom han siden har været fraværende i ligaen, var han i den grad til stede i kollegaernes bevidsthed, da de skulle pege på Årets Profil i NordicBet Liga. Den 24-årige målkonge løb nemlig med 27 procent af stemmerne. 

– Det er et kæmpe skulderklap, at konkurrenterne mener, jeg fortjener prisen, og at jeg har haft så stor indflydelse på hele sæsonen, selvom jeg ikke har været med i de sidste ti kampe, siger Peter Christiansen.

– Jeg har været heldig at spille på et rigtig godt hold, som har forstået at sætte mig i scene. Og så har jeg personligt i forhold til mål, assist og mit spil generelt haft den bedste sæson i min karriere, tilføjer han.

Målmageren er stolt over at modtage prisen. Men vigtigst for ham var det, at bardomsklubben Sønderjyske Fodbold sikrede oprykningen til 3F Superliga.

– Jeg er utrolig stolt, og det er samtidig rigtig vigtigt for mig, at det endte med en oprykning til Sønderjyske Fodbold, selvom jeg tog afsted. Det betyder meget for mig som Sønderjyske-mand, at de er tilbage, hvor de hører til, siger Peter Christiansen, der siden sit skifte til Viking FK har fulgt Sønderjyske Fodbold tæt.

– Jeg har siddet og set alle kampe, jeg kunne komme til. Jeg er opvokset i Haderslev, så Sønderjyske Fodbold er min barndomsklub. Det er en klub, der betyder sindssygt meget for mig, og det vil den altid gøre.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg både kunne få mit skifte, og at Sønderjyske Fodbold samtidig kunne komme tilbage i Superligaen. Det hele flaskede sig, som vi håbede på.

Prisen uddeles af Spillerforeningen. Det er spillerne i 1. division, der stemmer om, hvem der skal være Årets Profil i NordicBet Liga 2023/2024.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder