Sønderjyske Fodbold søger holdledere og værtsfamilier

Sønderjyske Fodbold søger frivillige holdledere til vores U15-U19-ligahold og værtsfamilier til spillere på akademiet.

Vil du gøre en forskel for vores talenter på akademiet og være med til at sikre, at tingene rundt om spillerne og klubben løber rundt, så er det måske noget for dig at blive frivillig holdleder.

Lige nu søger vi frivillige holdledere til vores U15-U19-ligahold.

Typiske arbejdsopgaver som holdleder:
• Du er med til hjemme- og udekampe
• Forberedelse før en kampdag (typisk fredage) – blandt andet pakning af kamptøj, rekvisitter og mad
• Buskoordinering
• Du skal være en støtteperson for trænere samt spillere på kampdage, træningslejre, stævner osv.
• Du skal tage imod modstandere ved vores hjemmekampe

Vi tilbyder, at du bliver en del af et stærkt fællesskab, du får en Sønderjyske Fodbold-tøjpakke og to billetter til alle førsteholdets Superliga-hjemmekampe.

Er du interesseret, eller vil du høre mere om det frivillige arbejde, så kontakt udviklingschef Thomas Kruse på thk@soenderjyskefodbold.dk eller 4022 7388.

Flere værtsfamilier søges
I Sønderjyske Fodbold og Talentcenter Haderslev søger vi familier bosiddende i Haderslev by eller nærområde, der kan have et talent boende fast i en periode. Udgifter i denne forbindelse bliver dækket. Vi har i forvejen et meget fint netværk af familier, men vi skal gerne have udvidet listen, så vi er klar, når det næste behov opstår.

Hvis det vækker dig og din families interesse, så kontakt venligst undertegnede og hør nærmere hos udviklingschef Thomas Kruse på thk@soenderjyskefodbold.dk eller 4022 7388.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder