Sønderjyske Fodbold forlænger med Head of Medical

Head of Medical Morten Bastholm forlænger sin kontrakt i Sønderjyske Fodbold, så den nu løber frem til sommeren 2027.

I Sønderjyske Fodbold er vi ved at ruste os til 3F Superligaen efter sommerferien, og også i sundhedsstaben har vi fået en vigtig kontrakt på plads.

Vores Head of Medical, Morten Bastholm, der har været i klubben siden sommeren 2022, har forlænget sin aftale, så den løber frem til sommeren 2027.

– Vi er meget tilfreds med vores sundheds-setup, og derfor er det med stor glæde, at vi har forlænget aftalen med vores Head of Medical, Morten Bastholm. Han er en dygtig fysioterapeut og en meget struktureret leder, og derfor er det også glædeligt, at vi med forlængelsen kan fastholde kvaliteten og kontinuiteten i sundhedsstaben, siger Casper Daather. 

Morten Bastholm glæder sig over forlængelsen med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er glad og stolt over, hvor vores sundhedssektor står i dag og det enorme arbejde, som mine kollegaer og jeg lægger i klubben hver eneste dag. Vi går en spændende tid i møde i Sønderjyske Fodbold, og derfor har det for mig også været en nem beslutning af forlænge med klubben i yderligere tre år, siger Morten Bastholm.

Vores Head of Medical er sideløbende med jobbet i Sønderjyske Fodbold tilknyttet det danske A-kvindelandshold som fysioterapeut.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder