Simon Poulsen og Sønderjyske fodbold er klar til Stærk Modstand når vi Møder Bundesligaens Kiel

Fredag den 12. juli spiller Sønderjyske Fodbold en spændende træningskamp mod Bundesliga-holdet Holstein Kiel. Selvom kampen bliver uden tilskuere og livestreaming, lover det stadig at blive en spændende og udfordrende test for vores hold. 

Assistenttræner Simon Poulsen deler sine tanker om forberedelserne og forventningerne til kampen.

– Vi har forberedt os, som vi altid gør. Vi har set lidt video på Kiel og trænet nogle opstillingsmønstre og måder, vi kan bryde dem ned på. Derfra ligner alle kampe sig selv.

Han ser frem til at møde et stærkt hold som Holstein Kiel, da det bliver en god test for Sønderjyske Fodbold.

– Det bliver en god test, og der er stadig mulighed for spillerne at vise sig frem.

Efter to træningskampe, der begge endte 2-2, er holdet fokuseret på at forbedre deres effektivitet og undgå unødvendige fejl. Poulsen understreger vigtigheden af at score flere mål end modstanderen og samtidig prøve nye taktikker. 

– Vi skal være skarpere på vores chancer og så skal vi lade være at give mål væk som jeg også synes vi giver lidt for let væk i de første 2 kampe.

Når det kommer til den mentale forberedelse, fokuserer holdet på at matche Kiels tempo og intensitet. 

– Vi har set lidt video på dem, og vi ved, at de løber lidt stærkere, tænker lidt hurtigere, og flytter bolden lidt hurtigere. Vi skal se, om vi kan komme op i deres tempo fra starten af. Ellers har vi fokus på os selv.

Selvom Holstein Kiel har ønsket, at kampen spilles uden tilskuere, vender Simon Poulsen det til en fordel, da holdet kan træne specifikke elementer af spillet uden at afsløre for meget for kommende modstandere. 

– Det er rigtig fint, da vi kan træne nogle ting, som vi ikke vil have kommende modstandere til at se.

Følg med på vores kanaler for live opdateringer og resultater fra kampen mod Kiel.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder