Sæsonkortholdere inviteres til et spændende fodboldforedrag

Sæsonkortholderne i Sønderjyske Fodbold er inviteret til et særdeles spændende fodboldforedrag med ”groundhopperen” Nicolai Bryde Nielsen den 15. november i Fuglsang Loungen. Hvis du ikke er sæsonkortholder, kan du oprette dig fra blot 42 kroner om måneden og også gratis få adgang til dette arrangement.

Fodbold er meget mere end fodbold.

Fodbold er fællesskab og følelser – og det er store oplevelser, hvor de allerbedste lagres for resten af livet.

Enhver, der har prøvet en fodboldtur, der ligger lidt uden for hjemmebanen og de nærmeste udebaner, ved, at fodboldture kan give usædvanlige oplevelser og gode minder.

Det er rejsen derhen. Det er indtrykkene fra en ny by. Det er fankulturen. Det er historien bag klubben, stadion og området. Det er meget mere end 90 minutters fodbold.

Ingen ved mere om fodboldoplevelser end Nicolai Bryde Nielsen. Han har gjort ”groundhopping” til sin livsstil, og på den måde er han kommet hele verden rundt. Han er hele tiden på vej mod en ny fodboldoplevelse. I skrivende stund har han set 527 fodboldstadioner i 65 lande.

Onsdag den 15. november gæster han Sydbank Park. Det stadion har han naturligvis for længst i bæltet, men denne gang kommer han i Fuglsang Loungen for at fortælle om sine oplevelser på alverdens udebaner.

Vi får de bedste – og værste – oplevelser fra de mange fodboldture, og han vil forsøge at forklare os fascinationen ved at opleve kulturen gennem fodboldrejser rundt i verden.

Sønderjyske Fodbold byder fra klokken 17.45 på en velgrillet ringriderpølse og en velskænket fadøl, og Nicolai Bryde Nielsen starter sit foredrag fra klokken 18.30. Varigheden er – naturligvis – to gange 45 minutter, men der vil også være en tredje halvleg, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet er gratis for vores sæsonkortholdere. Er du ikke sæsonkortholder, kan du hurtigt blive det fra bare 42 kroner om måneden – læs mere om vores sæsonkort på abonnement her (link).

Del denne nyhed:

Seneste nyheder