Naturmælk støtter Sønderjyske Fodbold – naturligvis

Det økologiske mejeri Naturmælk fra Tinglev har indgået en ny sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold.

Der er god grund til at skåle i et godt glas mælk.

Naturmælk har nemlig indgået en ny sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold, og sådan en dejlig nyhed skal naturligvis fejres med et glas økologisk mælk fra mejeriet i Tinglev.

– Hos det økologiske mejeri Naturmælk ønsker vi at være en del af fremtiden. Det er vores helt klare mål at være med til at skabe en attraktiv landsdel, hvor folk også i fremtiden ønsker at arbejde og bosætte sig. Det er vigtigt for os at bakke op om Sønderjyske Fodbold. Klubben har med deres mange samarbejdsklubber grene ud i hele landsdelen og er derigennem med til at gøre Sønderjylland til en spændende landsdel. Vi glæder os til den videre rejse ind i fremtiden sammen Sønderjyske Fodbold, siger adm. direktør i Naturmælk, Leif Friis Jørgensen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over opbakningen fra Naturmælk.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Naturmælk, og vi glæder os over, at de fortsat vil være en del af den spændende fodboldrejse, vi sammen er på. Med vores 55 samarbejdsklubber kommer vi bredt ud i hele Sønderjylland, og der er mange håbefulde fodbolddrenge- og piger, der starter dagen med et godt glas mælk inden en aktiv dag med skole og fodbold. Vi ser frem til fortsat mange gode stunder sammen med Naturmælk, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

På fotoet ses Ulrik ”Buller” Nielsen fra Sønderjyske Fodbold (t.v.) sammen med Tommy Lehmann Nielsen (i midten) og Leif Friis Jørgensen (t.h.), hhv. økonomidirektør og adm. direktør i Naturmælk.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder