Modstanderzoom: Lækkert lokalbrag med kæmpe fest og pokal

Der venter med garanti en af sæsonens største oplevelser på Sydbank Park, når vi søndag runder sæsonen af mod Kolding IF. En kamp, der er lig med særligt en ting: Fest!

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Sikke en fantastisk sæson, vi har haft.

Vi har i den grad brændt NordicBet Ligaen af med hele 20 sejre, voldsomme 70 mål, flest clean sheets, færrest mål imod, flest afslutninger, bedste xG osv.

Og nu er det blevet tid. Vi skal fejre det hele, og det skal vi gøre søndag sammen med vores fantastiske fans, der så fornemt har bidraget til det eventyr, der gør, at vi efter Kolding-kampen igen skal spille Superliga på Sydbank Park.

Su- Su- Superliga, smag lige på det en ekstra gang.

Allerede inden kampen er der festligheder med masser af aktiviteter og overraskelser for alle. Især glæder vi os til, at selveste JIMILIAN kommer og spiller for os, og når klokken slår 15, er det tid til lokalbrag mod Kolding IF.

Kolding IF har haft et fremragende slutspil, hvor man har lavet masser af mål og tabt meget få kampe. I målet har Kolding en stærk brik i Lennart Moser, mens man i defensiven særligt kan fremhæve Christian Vestergaard og Albert Nørager, der spiller fuld tid kamp efter kamp. I offensiven har de masser af fart med særligt Abdoulie Njai, der var en trussel mod os i seneste kamp, mens de også har brandvarm Paul Ngongo, der har lavet fire mål i otte slutspilskampe.

Vi har spillet tre intense kampe i denne sæson mod Kolding IF, hvor vi har vundet alle tre. Først blev det til en 3-1-sejr ude, inden vi slog dem med hele 4-0 i egen hule. Og så er der nok mange, der husker seneste møde i Kolding, hvor vi foran et lyseblåt hav vandt 3-0 og spillede os i position til oprykningsfesten mod Fredericia.

Generelt spiller vi altid tætte og intense kampe mod Kolding, hvor vi ofte ender med at tilkæmpe os overhånden. Lad endelig det fortsætte søndag!

5 skæve om Kolding IF

1. Kolding er en gammel klub. Den 15. oktober 1895 så Kolding IF dagens lys, da den med 20 medlemmer og formand Christer Gundersen blev dannet på højskolehjemmet i Kolding. Foreningen blev stiftet under navnet Kolding Fodsports Klub.

2. De første par år beskæftigede foreningen sig med kapgang, men allerede i 1897 rullede fodbolden for første gang i Kolding. Den gang afvikledes kampene på Staldgården ved Koldinghus.

3. I slutningen af 1970’erne indførte man non-amatørfodbold, og det skabte stor opmærksomhed, da klubben købte seks spillere fri hos lokalrivalerne fra Vejle Boldklub.

4. I 1981 blev man også belønnet for ambitionerne, og da man mødte B1909 i Kolding til en vigtig kamp i landets næstbedste række mødte 9.364 tilskuere op. Kort efter rykkede man op i landets bedste række.

5. Jan Mølby har spillet for Kolding IF, hvor han hurtigt blev en kæmpe profil. Herfra gik turen videre til Ajax og senere Liverpool FC. Imens røg Kolding ind i en større nedtur og gled ned i Danmarksserien.

Hold øje med…

1. Kolding har det fint med, at modstanderne har bolden. De har offensive spillere som Abdoulie Njai og Paul Ngongo, der er giftige og hugger til på omstillingerne.

2. Nicolai Flø er sikker på at vinde rent bur-statistikken, men gør han det endnu en gang, kommer han op på clean sheet nummer 14!

3. De tidligere Kolding-spillere Dalton Wilkins og Tobias Sommer gjorde det rigtig godt, sidst de mødte deres tidligere hold, og de vil helt sikkert være sultne igen.

4. Hold øje med de unge. Thomas Nørgaard har givet masser af spilletid til vores talenter i de seneste kampe, og senest startede Gustav Drest Wagner inde mod Hobro.

5. Vi scorer stort set altid, når vi møder Kolding. Lad os fortsætte med det!

Husk, at der efter kampen er pokaloverrækkelse og trøjeauktion.

KAMPSPONSOR: P. Christensen

Del denne nyhed:

Seneste nyheder