Modstander-zoom: Årets sidste udebanetur går til Køge

Fredag venter årets sidste udebanetur, når vi møder HB Køge på Capelli Sport Stadion i Køge. Med tre en halv måned til næste udebanetur er det bare med at komme afsted.

Alle udebaneture kan noget, men der er en helt særlig grund til, at du skal tage med, når vi på fredag spiller på udebane mod HB Køge.

Det er årets sidste udebanekamp, og der går tre en halv (TRE EN HALV!!!) måned, inden vi igen skal spille på udebane i NordicBet Ligaen.

Det er bare med at finde trompet, tromme og termoundertøjet frem, og så drage afsted mod Capelli Sport Stadion i Køge, der lægger kunstgræs til årets sidste kamp.

Vi har gode erfaringer fra vores seneste kampe i Køge. Vi mødte dem to gange i oktober sidste år, hvor vi begge gange kunne rejse derfra med en 4-1-sejr. Først vandt vi i Pokalen på mål af José Gallegos (2), Sefer Emini og Mikkel Ladefoged, og 12 dage senere havde vi Maxime Soulas (2), Troels Kløve og Emil Frederiksen som målscorere i NordicBet Liga-sejren.

HB Køge er efter et svært efterår begyndt at vise tænder igen, og særligt på hjemmebanen har de bidt godt fra sig. To af de tre seneste kampe på Capelli Sport Stadion er endt med en hjemmesejr, og særligt deres seneste sejr mod Næstved Boldklub gav genlyd, da de i overtiden vendte et truende 1-2-nederlag til en 3-2-sejr.

Vores første møde med HB Køge i denne sæson gav en 4-0-sejr på Sydbank Park. Dengang i sjette spillerunde var det med Kristall Ingason, Peter Christiansen, Mads Agger og Atli Barkarson som målscorere.

Sønderjyske Fodbold Support arbejder på at få sendt en bus afsted til Køge – skynd dig at tilmelde dig turen her. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan køre med fanbussen.

De fans, der drager afsted, kan med fordel læse om udebaneforholdene her.

Alle mand til Køge i årets sidste udebaretur.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder