Mange landsholdsminutter til Lukas Björklund

Vores svenske midtbanedynamo Lukas Björklund fik spilletid i alle tre landskampe, da Sverige gik videre i U19 EM-kvalifikationen.

Mens de fleste Sønderjyske-spillere den seneste halvanden uge har haft ferie, har Lukas Björklund været i fuld gang i Sverige.

Her har han været en del af svenskernes hold i U19 EM-kvalifikationen, og der var masser af spilletid i gult og blåt til den 18-årige midtbanespiller.

Björklund fik fuld spilletid i den første kamp mod Cypern, som endte 0-0. Tre dage senere startede han på bænken mod Kosovo, men han kom ind til de sidste 20 minutter i 3-0-sejren. Onsdag aften var han atter tilbage i startopstillingen i den sidste kamp mod Ukraine, og her blev det til 76 minutter i 0-2-nederlaget.

Samlet blev det altså til fire point til Sverige, og det rækker til en andenplads i puljen, og svenskerne er dermed videre til næste runde i EM-kvalifikationen, der spilles til marts.

Nu kan Björklund tage nogle velfortjente feriedage, inden han vender retur til Sønderjylland, hvor truppen igen samles til træning fra den 3. december.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder