Magisk sæson rundet af foran 6.849 feststemte fans

Vi kunne desværre ikke give en sejr at runde sæsonen af på, men sikke en sæson det har været. Vi vinder klart NordicBet Ligaen og rykker op med stil.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Kampen startede med gæsterne en del på bolden, og efter en dødbold blev Kolding farlige med et skud fra kanten af feltet, som heldigvis blev blokeret inden den kravlede ind over stregen. Lige efter kom Kolding dog i front. Paul Ngongo kom på tværs af en igangsætning fra Nicolai Flø, og i tomt mål kunne Kolding-anføreren gøre det til 0-1.

En ærgerlig indledning på et feststemt Sydbank Park, hvor vi nød rigtig flot opbakning fra de mange fremmødte i solen. De kunne se Kolding fortsat klø på, mens vi lavede for mange fejl og manglede det sidste slutprodukt. Efter 20 minutters spil var Jose Gallegos arkitekten bag et farligt gennembrud, men hans tværpasning fik lov at passere spillerne i feltet.

Nicolai Flø hev en monsterredning frem, da gæsterne fik en friløber, og det forblev 0-1 på tavlen. En urytmisk første halvleg sluttede med et rigtig godt forsøg fra Jacob Buus, da han fyrede noget af et missil afsted fra distancen. Den havde fortjent meget bedre, end den endte, for den sneg sig snert forbi rammen, og Kolding kunne gå til pause foran.

Vi kom godt ud til anden halvleg, og Mads Agger kom meget tæt på. Efter en god vending fra Gallegos blev bolden spillet ind i boksen, og bagerst stod Agger fri, der kanonerede bolden på overliggeren. Ti minutter senere var Søren Andreasen meget tæt på at komme fra til en løs bold, som han faktisk fik prikket foran Lennart Moser, der dog kom i vejen.

Troels Kløve blev skiftet ud til stående applaus, fortjent efter en kæmpe karriere. Den anden vej var Søren Andreasen en af de spillere, der kom ind, og det blev et gyldent træk fra Thomas Nørgaard!

Fantastiske 6.849 tilskuere kunne se en slutfase, hvor begge hold havde svært ved for alvor at få det til at hænge sammen. Søren Andreasen kom dog tæt på med seks minutter tilbage, da han i en god position sendte bolden snert forbi. Kort efter kom forløsningen dog, da Søren Andreasen var på pletten og udlignede.

Et godt billede på en fantastisk sæson, hvor vi bare ikke har givet ved dørene. Kampen sluttede 1-1, og efter slutfløjt kunne vores lyseblå krigere fortjent lade sig hylde.

Tusind tak for denne sæson, VI SES I SUPERLIGAEN!

Del denne nyhed:

Seneste nyheder