Målrig test med masser af chancer i flot kulisse

Fredag tog vi imod Hobro IK på Atletikstadion, og det blev en særdeles underholdende kamp for de mange fremmødte, der fik fire mål og masser af chancer.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Stemningen var helt i top, da vi fredag over middag løb på banen til opvarmningen til testkampen mod Hobro IK. Mere end 150 skolebørn var troppet op, og de gav vores spillere en rigtig varm og fornem velkomst, og de var med til at skabe den perfekte stemning op til og under kampen, hvor underholdningsværdien fulgte med.

Kampen bød på fire gange 30 minutter, og efter ti minutter af første halvleg kom gæsterne på tavlen. Et skud fra distancen blev fornemt reddet af Jakob Busk, men returen havnede hos Oliver Overgaard, der sikkert bankede bolden i kassen. En ærgerlig start efter en periode, hvor vi ellers havde været gode på bolden.

Vi svarede tilbage med et hovedstød lige over mål fra Marc Dal Hende efter et godt slået hjørnespark, inden Sefer Emini to gange var nærgående med langskud. Særligt den sidste afslutning var en firsttimer af en anden verden, som akkurat sneg sig forbi fjerneste opstander. Lige efter reddede Jakob Busk flot en Hobro-friløber.

Helt i starten af anden halvleg var Rasmus Vinderslev nærgående, da han bragede Sefer Eminis fine flade indlæg lige over. Herefter kom udligningen dog. Rasmus Vinderslev brød flot på midten, og han sendte bolden frem til Ivan Djantou, der tog nogle smarte træk, inden han med stort overblik serverede bolden for fødderne af Olti Hyseni, der sparkede bolden mellem benene på Andreas Søndergaard i Hobro-målet.

Tredje halvleg plejer at være efter kampen, men fredag var der faktisk en tredje halvleg. Den åbnede vi med en god aktion fra Tobias Klysner, der drev bolden flot og bankede den i kassen til 2-1. Efter scoringen spillede vi godt men manglede skarpheden, og så slog Hobro til. Max Nielsen tog et træk ind i banen, hvorfra han kanonerede et langskud i kassen via. den fjerneste opstander. 2-2.

Den sidste halvleg af kampen bød på dominans fra vores side med gode tilbud til Søren Andreasen, Tobias Klysner og Anders Bergholt. Vi fik også sendt nyindkøbet Mohamed Cherif på banen til sine første minutter i den lyseblå trøje.

Generelt gjorde de nye spillere det flot, og særligt Ivan Djantou var giftig oppe foran i den tid, han var på banen. 2-2 blev det i en test, vi kan bruge til meget, inden de sidste to testkampe venter mod Holstein Kiel.