Intens test i vente med ekstra krydderi

Fredag spiller vi ikke bare 90 men faktisk 120 minutters fodbold, når Hobro IK gæster i en testkamp

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Vi nærmer os med hastige skridt!

Efterhånden skal du ikke sove mange gange mere, før Superligaen venter, og vi glæder os helt vildt til at være tilbage på dansk fodbolds fineste klasse. Opstarten er i fuld gang, og Thomas Nørgaard og vores trup knokler på, og fredag venter en spændende test.

Vores tidligere ligakollegaer fra Hobro IK kommer nemlig til Haderslev, når der klokken 13.00 fløjtes op til en intens testkamp. Og vil du gerne opleve de lyseblå i aktion, så er der særligt god grund til at vælge netop denne kamp på Bane 2 (Atletikstadion). Du får nemlig ekstra meget fodbold at se.

Vi spiller nemlig fire gange en halv time mod Hobro, og der skal prøves en masse spændende ting af, mens flere af vores nye tilføjelser kan opleves på nærmeste hold. Senest har vi hentet Mohamed Cherif Haidara ind, og på sin anden arbejdsdag i klubben får han efter alt at dømme sine første minutter.

Denne sommer har vi også fået Ivan Djantou ind fra KF Skenderbeu, Jakob Busk fra Union Berlin og Alexander Lyng fra Servette, og de glæder sig alle til at vise sig frem. Samtidig har vi en række stortalenter med ind til kampen, der allerede i sidste sæson fik vist sig flot frem i NordicBet Ligaen.

Der vil i fredagens kamp blive roteret en del, mens forskellige ting skal prøves af. Begge mandskaber tager dog kampen meget seriøst, da der ikke er længe til sæsonstart – heller ikke for Hobros vedkomne. Gæsterne kommer ind med en stærk trup, der henover sommeren har fået en tilføjelse i Oscar Meedom fra AaB, mens en række spillere ikke er der længere. Simon Jakobsen har stoppet karrieren, mens Hobro har sagt farvel til Abdoul Yoda og Soumaila Ouattara. De råder over en stærk trup med en kombination af ung sult og rutinerede kræfter, der gjorde dem svære at spille mod i sidste sæson i NordicBet Ligaen.

Blandt andet har Hobro spillere som Lukas og Oliver Klitten på holdkortet, mens man har Jesper Bøge og Mathias Kristensen, og Emil Søgaard som nogle af de mere prøvede kræfter. Ellers er det en ung trup med mange spillere i starten af 20’erne. Blandt de mest spændende spillere er Richmond Gyamfi, Mads Freundlich og keeper Andreas Søndergaard.

Vores seneste testkamp bød på en flot 2-2 remis ude mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Hobro-kampen er den tredjesidste test før premieren, hvor vi den 21. juli møder Silkeborg IF ude. Inden da har vi en udekamp mod Kiel den 12. juli og en generalprøve den 16. juli mod FC København.

Hobro spillede i deres første sommertest 1-1 mod AaB.

Kampinformation:

Sønderjyske Fodbold – Hobro IK
Fredag den 5. juli
Kamptidspunkt: 13.00
Sted: Bane 2 (Atletikstadion)
Varighed: 4x 30 minutter

Del denne nyhed:

Seneste nyheder