Hele landsdelen er med, når fodboldbussen triller afsted

Den nye Sønderjyske Fodbold-bus er blevet iklædt de flotte lyseblå farver, og vores 51 samarbejdsklubber har fået en meget synlig plads. Hvem af samarbejdsklubberne, der får jomfrurejsen i den nye bus, afgøres i pausen af fredagens kamp mod FC Fredericia.

Med 51 samarbejdsklubber har Sønderjyske Fodbold dybe rødder ud i hele Sønderjylland, og alle samarbejdsklubberne er med os, når den nye bus triller afsted i det danske landskab.

Bussen er netop blevet iklædt den flotteste lyseblå farve, og på siden er navn og logo af hver af vores 51 samarbejdsklubber.

Når vi spiller på udebane, er det bussen, der fragter spillerne, men bussen skal også ud at trille, når vi spiller hjemme på Sydbank Park.

Det skal nemlig være en bus, der samler sønderjyderne om hele landsdelens fodboldhold. Derfor er det vores samarbejdspartnere og samarbejdsklubber, der skal have gavn af bussen, når vi ikke selv gør brug af den.

Bussen skal ud af samle sønderjyderne op i landsdelen, og det bliver en af vores samarbejdsklubber, der får lov til at få første tur i bussen, når vi spiller hjemme mod Nykøbing FC lørdag den 18. marts – naturligvis med billetter og forplejning på stadion.

Blandt de samarbejdsklubber, der har budt ind på jomfrurejsen, trækker vi lod i pausen af fredagens kamp mod FC Fredericia.

Vi glæder os til at komme ud at trille på de danske landeveje, og vi glæder os over, at vi med bussen kan give noget igen til dem, der støtter op om Sønderjyske Fodbold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder