God generalprøve mod EfB inden NordicBet Liga-premieren

Sønderjyske Fodbold førte 4-0 og vandt 4-2, da EfB gæstede Haderslev Atletikstadion i vores sidste træningskamp inden NordicBet Liga-premieren næste fredag.

Sommer, sol og næsten 500 tilskuere på Haderslev Atletikstadion.

Der var fine forhold til vores sidste træningskamp i opstarten, og resultatmæssigt endte det også, som vi håbede, da EfB blev sendt hjem til vestkysten med et nederlag.

Særligt den første time var meget, meget stærk, og efter en 4-0-føring fik EfB lov at reducere i slutfasen, så resultatet blev en sønderjysk 4-2-sejr.

Efter en lige indledning, hvor gæsterne kom med god energi, fik vi et solidt overtag i kampen efter et kvarters spil.

Peter Christiansen, Søren Andreasen og Atli Barkarson havde alle gode lige-ved-og-næsten-afslutninger, men først efter en lille halv time fik vi gang i målscoringen – men så gik det også stærkt.

Det blev 1-0 ved Emil Frederiksen, der udnyttede en fremragende fremlægning fra José Gallegos.

Tre minutter senere blev det 2-0. Atli Barkarsons hårde skud blev kun pareret, og Peter Christiansen kunne sparke returen i mål.

Fire minutter senere blev det 3-0, da Peter Christiansen meget, meget køligt og resolut lobbede bolden over gæsternes målmand.

Esbjerg havde et skud på stolpen efter en frispark, men ellers var der solid sønderjysk dominans i de første 45 minutter.

Anden halvleg blev præget af mange udskiftninger, men vi holdt trykket på EfB og kom også på 4-0, da Søren Andreasen tog en flot solotur og sparkede kuglen sikkert i kassen efter en times spil.

Gæsterne fik reduceret to gange ved Mathias Jørgensen og Elias Sørensen, men det kunne ikke fjerne indtrykket af en meget solid indsats i opstartens sidste træningskamp.

Næste fredag – den 21. juli klokken 19.00 – bliver det alvor, når vi tager hul på NordicBet Ligaen med en udekamp mod Vendsyssel FF.

Tak til de mange Sønderjyske Fodbold-fans, der denne fredag satte en flot kulisse om træningskampen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder