Fem grunde til at komme på stadion mod Vejle

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park på mandag mod Vejle Boldklub.

Lang vinterpause
Det er årets sidste kamp, og man ved bare, at man kommer til at savne suset på Sydbank Park i den lange, lange vinterpause, der venter. Efter Vejle-kampen går der mere end tre måneder, inden vi igen spiller hjemme, så det er nu, du skal ud at brænde det sidste energi af på stadion.

Vigtig topkamp
Mens resultaterne har været fine på udebane, har det haltet mere på hjemmebanen, men NU skal det vende. Det gør vi bedst, når vi står sammen, og vi har brug for alle gode kræfter i kampen mod Vejle. Kan vi hente en sejr over topholdet, ligger vi lunt til i tabellen, og du kan hjælpe os godt på vej med en solid støtte på lægterne.

Seværdige kampe
Det er sjældent kedeligt, når vi møder Vejle, og vi husker en lang række kampe for både spænding og spektakulære mål. Der bliver krig om hver en meter på plænen, og der bliver tacklet med saft og kraft i duellerne. Vejle vandt det første indbyrdes opgør i sæsonen med 2-1 i Nørreskoven – nu er det tid til revanche.

Mange tilskuere
Der er udsigt til sæsonrekord i mandagens kamp. Et kig i krystalkuglen viser, at vi bliver mindst 3.500 tilskuere på stadion, og dermed får vi en fantastisk ramme om topkampen. Det er nu, vi skal have alle mand på stadion, og forhåbentligt kan vi i fællesskab fejre en sejr bagefter og med et stort smil ønske hinanden en god juleferie.

God aktivitet
Du kommer ikke til at kede dig i timen op til kickoff. Når dørene åbnes klokken 18.00, er der Happy Half Hour frem til 18.30, og der er masser af aktivitet i Reick Møbler-boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen. Et kvarter før kampstart, underholder CMS Entertainment med dans på plænen, og fra klokken 19.00 skal den have fuld hammer på både bane og tilskuerpladser.

Køb din billet til kampen her: https://shop-fodbold.soenderjyske.dk/

Del denne nyhed:

Seneste nyheder