Drest Wagner får fuldtidskontrakt i Sønderjyske Fodbold

Gustav Drest Wagner, der har fået sin fodboldopdragelse på akademiet i Sønderjyske Fodbold/HFK, har netop underskrevet en treårig fuldtidskontrakt.

Sommeren 2024 er startet godt for Gustav Drest Wagner.

Mandag blev han student ved Det Blå Gymnasium i Haderslev, og tirsdag skrev han en treårig fuldtidskontrakt med Sønderjyske Fodbold – frem til sommeren 2027.

Den 19-årige forsvarsspiller, der kom til Haderslev Fodboldklub som 11-årig fra Skibet IF, fik sin førsteholdsdebut i Sønderjyske Fodbold allerede som 17-årig, og med den nye fuldtidskontrakt er han klar til at tage nye skridt i sin udvikling.

Sportschef i Sønderjyske Fodbold, Casper Daather, glæder sig over, at endnu en akademispiller er gået hele vejen til førsteholdet.

– Vi er meget glade for aftalen med Gustav Drest Wagner, der om nogen er et produkt af det, som vores akademi kan. Hans talent er uomtvisteligt, og han var allerede godt på vej, inden han som 17-årig blev ramt af en skade. Derfor har vi afventet, om den fysiske pakke kunne levere over tid, og det har vi virkelig set over det seneste år, hvor han er kommet stærkt tilbage. 

– Akademiet har virkelig gjort et godt stykke arbejde med ham, og han har selv leveret på et højt niveau i de træninger og træningslejre, han har haft med førsteholdet. Han er fysisk stærk af sin alder, og han er en klog og boldspillende midtstopper. Han bærer de sønderjyske værdier og ved, hvad hårdt arbejde handler om, og så har han en ukuelig vilje.

– Vi har store forventninger til ham, men de største forventninger har han til sig selv. Vi har ikke travlt med ham, og derfor har han også fået en treårig kontrakt, hvor han kan udvikle sig yderligere. Vi glæder os til, at han tager studenterhuen af og trækker i den lyseblå trøje med nummer 30 på ryggen, siger Casper Daather.

Gustav Drest Wagner er lykkelig for sin fuldtidskontrakt med Sønderjyske Fodbold.

– Det er en drengedrøm for mig at have skrevet under på en fuldtidskontrakt her i klubben. Jeg er meget glad og stolt, og jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel som fodboldspiller på fuldtid, siger Gustav Drest Wagner.

Den unge forsvarsspiller står foreløbig noteret for tre førsteholdskampe – alle på udebane, og derfor har han også endnu en drøm, der ikke behøver at ligge langt ude i fremtiden.

– Nu har jeg nået mit mål om at få en fuldtidskontrakt og få debut på førsteholdet, men jeg har endnu ikke spillet inde på Sydbank Park foran masser af mennesker, så det håber jeg, at jeg får lov til at opleve i den kommende sæson. Det vil være stort for mig, og jeg fortsætter med at klø på, så endnu en drøm kan gå i opfyldelse.

Gustav Drest Wagner står ud over kampene i Sønderjyske Fodbold også noteret for 11 kampe for det danske U17-landshold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder