Dansk Fliserens skal pryde shortsene

Dansk Fliserens opgraderer sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold og får fremover en meget synlig eksponering, idet virksomhedens logo skal pryde spillernes shorts.

Det bliver Dansk Fliserens, der skal pryde det ene bukseben på spillerne i Sønderjyske Fodbold.

Virksomheden, der har rensning, algebehandling og imprægnering som sit speciale, har opgraderet sit sponsorat i klubben, så de fremover får en meget synlig eksponering på spillerne. Således bliver det Dansk Fliserens, der får den højtprofileret plads på spillernes shorts.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at Sønderjyske Fodbold er blevet enige med Dansk Fliserens om et af de helt store og meget eksponerede sponsorater.

– Vi er meget glade for, at Dansk Fliserens kan se værdien i at blive eksponeret på spillernes shorts. Der er tale om et betydeligt sponsorat, hvor Dansk Fliserens får deres grønne logo på det ene bukseben. Hvis der også kommer græs på shortsene, er det helt i Dansk Fliserens’ ånd, for de prioriterer lige som os hårdt arbejde. Vi glæder os til at gå i kamp med Dansk Fliserens på det ene bukseben, siger Markus Kristoffer Hansen.

Direktør i Dansk Fliserens, Nicolai Thomsen, ser frem til, at virksomheden fremover bliver en endnu mere synlig sponsor i Sønderjyske Fodbold.

– Vi er forholdsvis ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, men vi er meget imponerede over det arbejde, som de lokale ejere laver sammen med en masse gode og dedikerede medarbejdere i klubben. Det er helt i vores ånd, hvordan tingene bliver drevet ordentligt og engageret, og vi har været meget glade for at være en del af klubbens store netværk og deltage i de mange spændende arrangementer, som klubben tilbyder samarbejdspartnerne.

– Vores sponsorat med Sønderjyske Fodbold har åbnet nogle døre i Sønderjylland, og som virksomhed vil vi gerne komme endnu bredere ud i landsdelen. For Dansk Fliserens giver det rigtig god mening at samarbejde med Sønderjyllands stærkeste brand, hvor vi er garanteret god eksponering gennem fodbold. Vi ser frem til samarbejdet med Sønderjyske Fodbold og de øvrige samarbejdspartnere i klubben, siger Nicolai Thomsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder