Dagrofa Foodservice gentegner og opgraderer i Sønderjyske Fodbold

Dagrofa Foodservice har tegnet et nyt, flerårigt sponsorat med Sønderjyske Fodbold, hvor parterne blandt andet skal samarbejde om udviklingen af boderne på Sydbank Park.

Vi er sammen om Sønderjyske Fodbold, og Dagrofa Foodservice er et godt eksempel på en lokal samarbejdspartner, hvor vi spiller hinanden bedre.

Dagrofa Foodservice har gentegnet og opgraderet sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold, og partnerne skal blandt andet samarbejde om udvalget i boderne på stadion.

– Vi har gennem flere år haft et super godt samarbejde med Sønderjyske Fodbold, men efter den nye organisation har taget over, har vi gennem god dialog fundet nye spændende muligheder for at øge samarbejdet markant, siger butikschef i Dagrofa Foodservice Haderslev, Jan Hyldelund.

Han uddyber:

– Vi glæder os over fortsat at være en del af den sønderjyske fodboldfamilie og til at klæde boderne på til kampene i Superligaen, og da Dagrofa Foodservice Haderslev blot ligger et godt udspark fra Sydbank Park, giver det os gode betingelser for at sikre hurtige og fleksible leverancer.

Jan Hyldelund fortsætter:

– Hos Dagrofa Foodservice ser vi frem til et godt og langvarigt samarbejde, og vi glæder os til, at vi igen skal se Superligafodbold i Sønderjylland og til at deltage i de kommende arrangementer i netværket, hvor vi allerede har skabt og mødt mange gode nye forretningsforbindelser., siger butikschef i Dagrofa Haderslev, Jan Hyldelund.

I Sønderjyske Fodbold er der også stor glæde over samarbejdet.

– Vi er superglade for den nye aftale med Dagrofa Foodservice. De er ikke blot leverandør til Sydbank Park og Sønderjyske Fodbold, men også en god og kreativ samarbejdspartner, der ikke er bange for komme med nye spændende idéer, som vi i fællesskab kan realisere på Sydbank Park og til arrangementerne i netværket omkring Sønderjyske Fodbold.

– Vi takker også Dagrofa Foodservice for den særlige champagne-leverance, da oprykningen blev sikret mod FC Fredericia den 2. maj. Det var med til at gøre dagen ekstra festlig og mindeværdig, siger salgskoordinator Rikke Witt-Frost.

På billedet ses direktør Markus Kristoffer Hansen og salgskoordinator Rikke Witt-Frost fra Sønderjyske Fodbold sammen med René Hougaard Petersen og Jan Hyldelund fra Dagrofa Foodservice.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder