Auktion: Her kan du byde på de kampbårne slutspilstrøjer

De specielle slutspilstrøjer, der har været brugt i kampene mod FC Fredericia og Vendsyssel FF, er kommet på auktion hos matchwornshirt.com. Se her, hvordan du byder på trøjerne.

I kampene mod FC Fredericia (14/4) og Vendsyssel FF (18/4) har spillerne båret en særlig slutspilstrøje, og de kommer ikke til at spille flere kampe i dem.

De kampbårne trøjer bliver nu afleveret til matchwornshirt.com, der holder en online-auktion, der netop er startet, og som løber frem til søndag den 28. april klokken 14.00.

Du kan komme videre til matchwornshirt.com og finde vores trøjer på auktionssiden her (link).

De penge, som trøjerne vil indbringe, er øremærket ungdomsarbejdet på akademiet i Sønderjyske Fodbold.

Læs mere om vores særlige slutspilstrøje her (link).

Matchwornshirt.com er en international platform, som bruges af mange danske og internationale klubber. Vi har selv tidligere brugt platformen til auktion efter Veteran Match.

Bemærk, at du byder i euro, og der vil komme moms, fragt og et gebyr oven i dit bud. Det samlede beløb vil tydeligt fremgå på auktionssiden.

Trøjen bliver behandlet meget professionelt og vil blandt andet blive registreret med en såkaldt NFC-chip, der viser, at den er kampbåren og kommer i et kartotek, hvor man kan søge den frem.

Trøjen bliver leveret i en lækker æske, og trøjerne vil have den pågældende spillers autograf skrevet på rygnummeret.

Skal det være ekstra lækkert, kan du på matchwornshirt.com også bestille en tilhørende ramme til trøjen.

Der er mange flere informationer om trøjerne og auktionen på matchwornshirt.com.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder