Anfører Vinderslev glæder sig til topbraget i Aalborg

Rasmus Vinderslev har længe set frem mod forårspremieren og glæder sig til at spille i en kulisse, der er en topkamp i NordicBet Ligaen værdig.

Forårssæsonen bliver virkelig sparket i gang, når vi lørdag 13.00 møder AaB i Aalborg.

Vi har overvintret på NordicBet Ligaens førsteplads – ét point foran AaB, så det er et vaskeægte topopgør, der sætter det hele i gang.

Anfører Rasmus Vinderslev har længe haft et stort lyseblåt kryds ud for den 24. februar, og han glæder sig til, at det går løs i Aalborg.

– Det er en dag, vi har set frem til længe. Det er tre måneder, siden vi senest spillede om point, og det er mere end 100 dage siden, vi senest var på en udebanetur, så jeg kan godt mærke, at det kribler i kroppen for at komme i gang.

– Vi har haft en lang og god opstart, men man kan også godt mærke, at vi gerne vil ud at spille om point igen. Det gør bestemt heller ikke glæden mindre, at vi lægger ud med en topkamp, hvor det ser ud til, at kulissen bliver festlig, siger Rasmus Vinderslev.

Der forventes omkring 10.000 tilskuere på Aalborg Portland Park, og op mod 400 af dem vil være sønderjyder i udebaneafsnittet.

– Der er langt fra Sønderjylland til Aalborg, så vi er meget glade for, at der er så mange sønderjyder, der har tænkt sig at tage nordpå en lørdag eftermiddag i februar. Det er vi meget taknemlige for, og vi håber, at vi kan give dem en god oplevelse, så turen hjemad bliver lidt sjovere. Vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan for at lægge godt fra land og få en god start på foråret, siger anføreren.

– Der er blevet arbejdet godt i løbet af vinteren, og vi er alle klar over, at vi står over for en stor opgave i foråret. Vi kom godt igennem efteråret, men vi er kun ved midtvejsmærket, og der er lang vej igen, så det er på med arbejdshandskerne fra første fløjt, siger Rasmus Vinderslev.

Vi håber på at se mange Sønderjyske Fodbold-fans i Aalborg, men er du forhindret i at tage til kamp, kan lørdagens topbrag også ses på TV3 Sport og Viaplay, hvor der er optakt allerede fra klokken 12.00.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder