Aage Jørgensen VVS er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

Aage Jørgensen VVS er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor virksomheden ser frem til stor eksponering gennem Superliga-fodbolden efter sommerferien.

Endnu en traditionsrig familievirksomhed bakker op om Sønderjyske Fodbold.

Aage Jørgensen VVS er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, og indehaver Lars Jørgensen ser frem til et stærkt samarbejde med Superliga-klubben efter sommerferien.

– Hos Aage Jørgensen arbejder vi med et værdisæt, der bl.a. foreskriver, vi skal være troværdige, jordbundne og holde, hvad vi siger. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vores gode humør skal smitte af på kunderne. Vi har fulgt udviklingen i Sønderjyske Fodbold tæt og kan glædeligvis konkludere, at vi er meget ens målt på disse parametre. Omtalen omkring Sønderjyske Fodbold er igen særdeles positiv, og det er tydeligt, der er sket en stor udvikling i klubben, hvor både fans, sponsorer og spillere igen stortrives.

– Vi ser fodbold som en ekstremt vigtig ting for Sønderjylland, og det er derfor vigtigt, at alle, der kan, bakker op. Den omtale og eksponering, der følger med et Superligahold, er vigtig i bestræbelserne for at bringe Sønderjylland på landkortet. Vi skal i fællesskab markedsføre vores landsdel, så den bliver attraktiv for tilflyttere og ny arbejdskraft.

– Aage Jørgensen VVS arbejder i hele landsdelen, og vi følger derfor også med glæde alle de initiativer og aktiviteter, der laves ude i de mange samarbejdsklubber fordelt over hele landsdelen. Sønderjyske Fodbold er ikke kun for eliten, og det er tydeligt, at ejerskabet mente det seriøst, da de annoncerede, at de gennem Sønderjyske Fodbold ønskede at være med til at forbedre livskvaliteten i hele Sønderjylland.

– Vi og vores medarbejdere glæder os til kampene på Sydbank Park og til at deltage i de mange alsidige arrangementer i netværket, hvor alt ikke nødvendigvis behøver at handle om fodbold, siger Lars Jørgensen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, byder Aage Jørgensen VVS velkommen til Sønderjyske Fodbold-familien.

– Vi er meget glade for, at Aage Jørgensen VVS kan se værdien i at støtte op omkring Sønderjyske Fodbold og anerkender det store arbejde, vi gør for hele landsdelen. Når vi efter sommerferien spiller i Superligaen, får vi endnu mere opmærksomhed og en enorm eksponering, der vil smitte positivt af på hele Sønderjylland. Vi glæder os over, at have Aage Jørgensen VVS med på Superliga-holdet, og vi ser frem til store oplevelser sammen på og uden for banen, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder