VVS Søberg laver flerårigt sponsorat med Sønderjyske Fodbold

Vojens-virksomheden VVS Søberg har indgået et nyt flerårigt eksponeringssponsorat med Sønderjyske Fodbold.

VVS Søberg har gennem mange år været en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold, og det gode samarbejde fortsætter også i de næste sæsoner.

Vojens-virksomheden har indgået et nyt flerårigt eksponeringssponsorat, så de derigennem bliver en meget synlig sponsor på Sydbank Park.

– Som virksomhed i Sønderjylland er det helt naturligt at bakke op om Sønderjyske Fodbold. Fodbold er klart den sportsgren med den største tilskuerinteresse i Danmark, og da VVS Søberg er en landsdækkende virksomhed, giver et eksponeringssponsorat med Sønderjyske Fodbold os garanti for, at vores logo bliver set i hele Danmark. For os er dette et af de engagementer, der både giver mening for hjerte og hjerne, siger adm. direktør i VVS Søberg, Morten Søberg.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over den store opbakning fra VVS Søberg.

– VVS Søberg er en af de solide støtter i Sønderjyske Fodbold, og det understreger de endnu engang med denne flerårige aftale. Sponsoratet giver VVS Søberg stor eksponering på stadion og gennem de mange tv-kampe, men det er også et stærkt signal, når en af områdets store og anerkendte virksomheder endnu engang viser sit store engagement i Sønderjyske Fodbold, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder