U19 tæt på point mod FCK i sæsonens sidste kamp

U19-ligaholdet førte 2-0 mod FC København ved pausen, men måtte desværre se sig besejret med 3-2 efter to sene københavnske scoringer.

Sønderjyske Fodbolds U19-ligahold har spillet et flot forår med mange sejre og point, og i weekenden var de tæt på at sætte et flot punktum for sæsonen, da topholdet FC København var på besøg.

På en flot og disciplineret første halvleg førte vi 2-0 ved pausen – begge mål sat ind af Sebastian Larsen.

Gæsterne lagde et stort tryk på os igennem hele anden halvleg, som vi dog i perioder stod godt imod, og der var også muligheder til, at vi kunne have scoret yderligere.

FCK reducerede efter en times spil, og desværre havde de også held, dygtighed og skarphed til at sætte yderligere to mål ind i slutminutterne, så københavnerne endte med at vinde 3-2.

Trods nederlaget kan U19-drengene se tilbage på et stærkt forår, hvor de undervejs satte klubrekord med otte ligakampe i træk uden nederlag. Holdet ender på en niendeplads i rækken blandt 14 hold.

Mens U19-ligaholdet nu har spillet sin sidste kamp i denne sæson, skal U17 og U15 fortsat i aktion. Begge hold tager imod FC København på lørdag. U15 spiller klokken 12.30 i Sydbyen, mens U17 spiller 14.45 ved Haderslev Idrætscenter.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder