U19 MØDER STÆRK MODSTAND TIL ALGARVE CUP

Natten til torsdag rejser U19-talenterne til Portugal, hvor holdet skal deltage i Algarve Cup sammen med en række store europæiske akademier. 

For et par uger siden var U15-drengene i Portugal for at deltage i Algarve Cup, og nu er turen så kommet til Akademiets U19-mandskab. Her skal holdene deltage i en spændende turnering, hvor holdet vil blive matchet på et højt niveau. Det fortæller cheftræner Karsten Andersen. 

– Det bliver en fed tur, hvor vi forhåbentlig kan få nogle fede kampe. Vi skal ned og mærke, hvordan det er at spille internationale kamp mod nogle internationale modstandere med en anden spillestil.

Drengene spiller deres første kamp på fredag, hvor de fra start møder stærk modstand. 

– Vi møder Benfica og Porto fra Portugal, Hibernian fra Skotland samt et udvalgt nigeriansk hold. Det bliver dermed mod nogle modstandere af absolut top, top klasse, så vi skal også ind og suge til os og lære noget, siger Karsten Andersen. 

For at understrege turneringens styrke er engelske Liverpool også med i turneringen sammen med en række andre meget stærke og velkendte klubber. Efter de indledende kampe skal U19-drengene spille en form for placeringskampe på søndag, hvorefter de mandag rejser tilbage til Danmark.

Af: Magnus Winterskov Møller

Del denne nyhed:

Seneste nyheder