U19-holdet var tæt på point i Brøndby

U19, U17 og U15 kom hjem fra weekendens kampe i Brøndby uden point, men U19-holdet var tæt på at få gevinst ud af en fin kamp.

U19, U17 og U15 spillede alle ligakampe i Brøndby i weekenden, men alle måtte rejse tomhændede hjem. Læs her, hvordan det fik holdene fra Sønderjyske Fodbold/HFK.

U19 var tæt på point
U19-ligaholdet spillede en fornem kamp i Brøndby, og det var kun et brændt straffespark til allersidst i kampen, der forhindrede holdet i at tage et fortjent point med hjem til Sønderjylland.

Særligt første halvleg var opløftende, og holdet burde have ført ved pausen, men måtte nøjes med 2-2 efter de første 45 minutter – begge scoringer sat ind af Sebastian Escobar Jensen.

Starten på anden halvleg var mindre god, men holdet fik spillet sig godt op i løbet af halvlegen. Brøndby kom foran med et kvarter igen, men føringen kunne udlignes med tre minutter tilbage af kampen, men desværre brændte vi et straffespark.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U19’s næste ligakamp er på lørdag ude mod FC Nordsjælland.

Én god halvleg var ikke noget for U17
U17 måtte rejse hjem fra Brøndby med et 0-4-nederlag, men kampen var bestemt ikke en ensidig affære.

I de første 45 minutter spillede vi lige op med Brøndby, og vi spillede med stor offervilje, sammenhæng i holdet og havde i flere sekvenser også modet til at angribe modstanderens mål. De to-tre gode muligheder, det blev til, blev desværre ikke omsat til scoringer.

Efter 0-0 ved pausen satte Brøndby sig tungt på kampen i anden halvleg. Efter to hurtige scoringer faldt vi sammen, og Brøndby endte med at vinde 4-0.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U17’s næste ligakamp er lørdag ude mod FC Nordsjælland. Inden da venter en pokalkamp onsdag mod Fredericia.

Øretæve til U15
U15-holdet fik ørerne i maskinen i Brøndby. Hjemmeholdet vandt med hele 6-0.

Holdet manglede koncentration i begge ender af banen, og modgangen ramte hårdt. Efter 0-4 ved pausen blev der rettet lidt op på tingene i anden halvleg, men det kunne ikke forhindre en meget sikker Brøndby-sejr.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U15’s næste ligakamp er på lørdag ude mod FC Nordsjælland/Farum Boldklub.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder