U17 taber tæt kamp til Lyngby

Lørdag skulle Akademiets U17-hold i aktion for sidste gang i sæsonen, da Lyngby ventede på hjemmebane. Her blev det til et tæt opgør, som desværre endte med en sejr på 2-0 til gæsterne. 

Efter nederlaget til Lyngby fortæller cheftræner Mathias Rahbek, at der grundlæggende var tale om et jævnbyrdigt opgør, hvor gæsterne var en tand skarpere. 

-Vi fik en rigtig fin start, hvor vi havde god kontrol og havde optræk til nogle chancer. Som første halvleg skred frem, blev Lyngby dog mere og mere farlige, og de bragte sig også foran på et straffespark. Anden halvleg forløb med muligheder i begge ender, og man fornemmede, at det næste mål blev afgørende for kampens videre forløb. Det tilfaldt Lyngby kort før tid, og herefter virkede vi desværre til at punktere på alle parametre.

Alt i alt var Mathias Rahbek ærgerlig over, at det ikke lykkedes holdet at udnytte en god periode inden Lyngbys afgørende scoring. Omvendt mener han, at mandskabet kan tage flere ting med videre, selvom det blev til et nederlag. 

-Det gør mig ærgerlig, for vi havde egentlig en masse gode ting inden deres andet mål, som kan tages med på den videre rejse. Og det er jeg meget håbefuld omkring, at alle gør!

Sønderjyske/HFK – Lyngby 0-2 (0-1)  

Startopstilling: William Nyborg – Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Ashkan Umut Tootoonchi, Anders Raffnsøe Hoeg, Olti Hyseni, Dereje Jensen, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jonas Jønsson, Elias Hjort-Pedersen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Frederik Kyed Thomsen, Refik Avdic, Jakob Lagoni Thorsen, Marcus Nukulkit Hansen, Jeppe Klemann. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder