U17 henter storsejr over Brøndby – U19 fik afbrudt rekordstimen

U17-holdet fortsatte de gode takter og vandt overbevisende med 4-1 over Brøndby IF. U19-holdet tabte for første gang i 2024, mens U15 var tæt på at tage point fra topholdet.

U17-ligaholdet stod for weekendens bedste resultat blandt de ældste akademihold, da holdet slog Brøndby IF med hele 4-1.

Efter nogle lige-ved-og-næsten-kampe fik U17-holdet hul på bylden sidste weekend, da Vejle blev besejret med 6-1, og de fortsatte de gode takter, da Brøndby IF lørdag gæstede Haderslev.

Brøndby, der spiller med i toppen af ligaen, blev besejret med hele 4-1 i en kamp, hvor særligt Albert Rrahmani viste sig godt frem med alle fire scoringer.

U17-holdet førte 2-0 ved pausen og kom også på 4-0, inden Brøndby fik pyntet på resultatet til sidst.

Et flot og helstøbt præstation af U17-holdet, der nu igen er ved at have kontakt med det brede midterfelt.

Det blev desværre ikke til point i denne omgang til U19-ligaholdet. Efter otte pointgivende kampe i træk blev rekordstimen brudt, da Brøndby vandt med 3-0 i Haderslev.

Kampen var mere lige, end cifrene antyder, men gæsterne straffede hjemmeholdet på de muligheder, de fik givet.

Et godkendt præstation, men alligevel skuffende, at holdet denne gang var så langt fra pointene.

U15-ligaholdet var til gengæld tæt på at få point mod Brøndbys tophold. Oliver Schumacher bragte os hurtigt i front, men Brøndby fik vendt det til en 2-1-sejr – blandt andet på et uheldigt straffespark. Der var chancer til en udligning, men marginalerne og det sidste held var ikke med de lyseblå.

U19-ligaholdet skal i aktion allerede tirsdag den 30. april klokken 14.00 hjemme mod OB. U17 og U15 skal til Randers lørdag den 4. maj.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder