Tilmeld dig Sønderjyske Fodbold Future Academy

Vi er klar med en ny omgang Sønderjyske Fodbold Future Academy, hvor U9-U14 drenge- og pigespillere i Sønderjylland og Slesvig kan træne sammen med trænerne fra Sønderjyske Fodbold i hele landsdelen.

Sønderjyske Fodbold Future Academy er et træningstilbud for U9-U14 drenge- og pigespillere i Sønderjylland og Slesvig. Tilbuddet er for spillere, der har ambitioner om at blive bedre fodboldspillere.

Tilbuddet kommer til at bestå af syv træningspas af 1,5 times varighed. Træningen vil ligge på søndage rundt omkring i landsdelen fra 10.00-11.30.

Der vil være 80 pladser i alt. Tilmelding vil foregå efter først til mølle-princippet – brug dette link: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/events

Tilmelding og betaling senest d.27.august.

Pris 1.000 kr., som dækker syv Sønderjyske Fodbold Future Academy træningspas, t-shirt med Sønderjyske Fodbold logo og en fodbold. Fribillet til udvalgt NordicBet Liga-kamp i efteråret for spiller og forældre, samt pølse- og sodavandsbillet, online-oplæg omkring kost for spillere og forældre. Fælles afslutning for spillerne efter træningen den 3. december.

Træningsdatoer:
10. september i Bevtoft
24. september i Sommersted
1. oktober i Hellevad
5. november i Aabenraa
12. november i Rødekro
19. november i Aabenraa
3. december i Haderslev

I vil i starten af september få yderligere information.

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte udviklingschef Thomas Kruse på thk@soenderjyskefodbold.dk

Del denne nyhed:

Seneste nyheder