Superfan Alice Breed er Absalons mor

Det er en af klubbens trofaste fans, Alice Breed, der har taget initiativ til, at Sønderjyske Fodbold nu har den sødeste maskot i dansk fodbold.

Lørdag den 2. marts bliver en stor dag, når maskotten Absalon endelig skal møde alle fansene på Sydbank Park.

Én, der vil være særlig stolt denne dag, er Alice Breed, som er mor til Absalon.

Hun følger Sønderjyske Fodbold trofast hjemme og ude, og for at understrege sin kærlighed til klubben har hun valgt at betale og donere maskotten og samtidig blive maskotsponsor med sin virksomhed Bedemand Alice Breed.

– Jeg har ønsket at give denne gave til fansene, siden jeg kom på stadion for første gang. Tilskuerne på Sydbank Park fortjener en ny pjusket legekammerat, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han bliver et stort hit blandt store og små.

– Selv om han er en stille løve, så skinner hans kærlige og rare væsen tydeligt igennem, og jeg kan mærke, at han virkelig glæder sig til at møde alle fansene på stadion, siger Alice Breed.

Eventkoordinator i Sønderjyske Fodbold, Andreas Schaadt-Hansen, har været fødselshjælper, og han glæder sig på klubbens vegne over det flotte initiativ fra Alice Breed.

– Det har været en længere proces at få Absalon til verden, men os, det har haft fornøjelsen af at møde ham, er meget glade for resultatet.  Det er tydeligt at mærke det tætte forhold mellem Absalon og Alice, og du kan godt mærke, der er et særligt bånd mellem dem. 

– Vi er utroligt glade for den gave, Alice Breed har givet i form af den kære Absalon. Deres hjerter banker begge lyseblåt, og jeg er sikker på, at denne gestus vil give et frisk pust til stemningen på Sydbank Park, siger Andreas Schaadt-Hansen.

Mød Absalon, når vi spiller på Sydbank Park lørdag den 2. marts klokken 15.00.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder