Stort comeback og sejr til U19-holdet i Randers

U19-holdet hentede i weekenden en flot sejr, da de vendte 0-2 til en 3-2-sejr over Randers. U17-holdet slog Vejle i pokalturneringen, mens U15 led et knebent nederlag til FC Midtjylland. Læs om talenternes weekend her.

U19-holdet hentede point for femte gang i træk i 2024, og denne gang blev det til tre point, da Randers Freja FC blev besejret på udebane med 3-2.

Kronjyderne var skarpe før pausen, hvor de scorede på to af deres tre chancer, og det betød, at hjemmeholdet førte 2-0 ved pausen.

På god vilje fik vi dog vendt kampen på hovedet i anden halvleg. Et selvmål hjalp os på vej efter ti minutter, og midtvejs i halvlegen fik Benjamin Opanovic udlignet.

I det 90. minut tog vi alle tre point, da Victor Kjærsgaard scorede sejrsmålet. Et flot, flot comeback af U19-drengene!

U17-holdet holdt ligafri, men var til gengæld i aktion i pokalturneringen, hvor Vejle Boldklub tog imod. Det blev en god oplevelse for de unge sønderjyder, som vandt kampen med 3-1 på mål af Albert Rrahmani, Sultan Azar Ebrat og Elias Hjort-Pedersen.

U15-holdet måtte desværre rejse tomhændet hjem fra Ikast, da FC Midtjylland vandt ligakampen med 2-1. Isak Vogt Mathiesen udlignede undervejs til 1-1, men det rakte desværre ikke til point denne gang.

For alle tre talenthold er Esbjerg fB næste modstander. Alle kampene spilles i Haderslev lørdag 6. april. U19-holdet spiller på kunstgræsbanen ved Haderslev Idrætscenter klokken 12.30, mens U17 spiller på samme bane 14.45. U15-holdet spiller klokken 12.30 på Sydbyens kunstgræsbane.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder