Stærkt samarbejde om rekordstort banner på Sydbank Park

Sønderjyske Fodbolds 20-års jubilæum bliver markeret meget tydeligt på Sydbank Park på lørdag, når fansene kort før kampstart hejser et banner, der viser en række historiske højdepunkter i klubben. Banneret, der kommer til at fylde hele stemningstribunen, er lavet i et stærkt samarbejde mellem fansene, Sønderjyske Fodbold og Davidsen.

Vi er sammen om Sønderjyske Fodbold, og det er også et stærkt samarbejde, der gør det muligt, at fansene på lørdag i forårspremieren mod Vendsyssel FF kan vise et rekordstort banner frem på stemningstribunen på Sydbank Park.

I anledning af klubbens 20-års jubilæum har fansene taget initiativ til et kæmpe banner, der viser en række af klubbens historiske højdepunkter, og både Sønderjyske Fodbold og klubbens trofaste sponsor Davidsen har givet en økonomisk håndsrækning til, at projektet kunne blive en realitet.

Det er fansene selv, der har udvalgt højdepunkterne, og som har designet banneret, og formand i Sønderjyske Fodbold Support, Vickie Slot Hansen, glæder sig til at vise tilskuerne på Sydbank Park det færdige resultat.

– Vi er meget glade for, at både Sønderjyske Fodbold og Davidsen har hjulpet os med at gøre det muligt at markere klubbens jubilæum på bedste vis. Vi har set nogle meget fine og store bannere det seneste år, men vi topper den på lørdag med et historisk stort banner, der fylder hele stemningstribunen, og vi glæder os meget til at vise det frem, siger Vickie Slot Hansen.

Uwe Petersen, der er Davidsens regionsdirektør for syd og trælastdirektør i Haderslev Fjelstrupvej, ser frem til markeringen af klubbens jubilæum.

– Davidsen har været trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold siden dannelsen i 2004, og det er helt naturligt for os at bakke op om hele Sønderjyllands fodboldstolthed og klubbens fans. I 20 år har Sønderjyske Fodbold givet landsdelen mange gode oplevelser, og vi glæder os til at se nogle af højdepunkterne på det flotte banner, som fansene vil fremvise på lørdag, siger Uwe Petersen.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, roser fansene for deres initiativ.

– Fansene har virkelig vist klassen det seneste år med nogle enormt flotte bannere med stærke budskaber. Senest i Aalborg i weekenden havde de et rekordstort banner med på udebane, og nu topper de den på Sydbank Park med et nyt rekordbanner. Vi er glade for, at vi sammen med Davidsen kan støtte op om det stærke initiativ. Det er ikke for sjovt, når vi siger, at sammen er vi stærke, siger Markus Kristoffer Hansen.

Banneret kommer frem på tribunen kort før kampstart klokken 15.00. Dørene til Sydbank Park åbner klokken 13.45.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder