Stærke sejre til U19 og U15 ude mod AaB

Både U19- og U15-ligaholdet vandt med 2-0 over AaB i Aalborg, mens U17 led et stort nederlag. Læs om talenternes weekend her.

Der var gode sejre til både U19- og U15-holdet, da akademiet for alvor startede sæsonen denne weekend.

U19 og U15 vandt begge med 2-0 over AaB i Aalborg, mens U17-holdet betalte dyre lærepenge.

Tre point og endnu et clean sheet til U19
U19-ligaholdet ”tyvstartede” ligaen, da de startede sæsonen med at spille 0-0 i Horsens, og lørdag var der fuld gevinst, da holdet vandt med 2-0 over AaB i Aalborg.

Efter en lige første halvleg, hvor holdene skiftedes til at have momentum, var vi straks i teten fra anden halvlegs start, hvor vi kom ud med bedre intensitet og skabte nogle gode angreb.

Efter ti minutter gav det resultat, da Benjamin Opanovic bragte os foran, efter vi havde lagt et godt tryk på hjemmeholdets felt.

Hjemmeholdet fik igen greb om kampen, men Sebastian Escobar lukkede kampen med et kvarter igen, da han scorede på et langskud.

AaB lagde pres på i slutningen af kampen, men vi holdt dem fra de helt store chancer ind til de dørende sekunder, hvor vi reddede bolden på stregen – og dermed sikrede det anden clean sheet i træk.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U19-holdets næste kamp er lørdag den 9. marts klokken 12.30 på kunstgræsbanen ved Haderslev Idrætscenter, hvor modstanderen er FC Nordsjælland.

Stort nederlag til U17
U17-holdet havde det svært i Aalborg, hvor AaB endte med at vinde 6-0.

Vi kom ellers godt ud til kampen, men efter 20 minutter blev vi straffet for et par ærgerlige fejl i opspillet, og derefter tippede kampen til nordjydernes fordel.

Der blev kæmpet bravt fra de unge sønderjyder, men på dagen var der forskel i kvaliteten mellem dem og os, og AaB fik straffet de fejl, vi lavede og endte altså med at vinde lidt for overbevisende.

Flot start sikrer U15 sejren
U15 fulgte i U19-holdets fodspor og hentede ligeledes en flot 2-0-sejr over AaB i Aalborg.

De unge sønderjyder startede som lyn og torden og scorede to gange ved Andreas Holm og William Svendgaard – og brændte endda et straffespark – inden der var spillet 25 minutter.

Med den indledning overtog AaB initiativet i kampen, men med gode værdier og en stærk holdindsats holdt vi hjemmeholdet fra fadet.

U15-holdets næste kamp er lørdag den 9. marts klokken 12.30 på Sydbyens kunstgræsbane, hvor modstanderen er Farum Boldklub/FC Nordsjælland.